Dell Backup and Recovery Premium

Dell Backup and Recovery -sovellukseen sisältyy laaja valikoima työkaluja tietokoneen suojaamista ja palauttamista varten. Lisätoimintojen avulla koko järjestelmä voidaan varmuuskopioida mukaan lukien sovellukset ja asetukset sekä pitää henkilökohtaiset tiedostot jatkuvasti suojattuina.

Dell Backup and Recovery Premium -sovellus:

• Luo täydellinen järjestelmän varmuuskopio (joka sisältää myös sovellukset ja asetukset)
  • Minimoi tietojen menetys varmuuskopioimalla tiedostoja jatkuvasti
  • Yhdistä useita varmuuskopioita ja arkistoi vanhat varmuuskopiot
  • Varmuuskopioi ja palauta tiedostoja tyypin perusteella

Järjestelmän Premium-varmuuskopiointi

Huomaa: Premium-versio on tarkoitettu vain paikallista (kiintolevylle tai USB-asemaan tapahtuvaa) varmuuskopiointia varten.

Huomautus: Dell Backup and Recovery Cloud -palvelu on poistumassa käytöstä eikä uusia tilauksia oteta enää vastaan. Jos olet nykyinen Dell Backup and Recovery Cloud -tilaaja, tärkeät palveluilmoitukset lähetetään palvelulle annettuun sähköpostiosoitteeseen. Lisätietoja saat näyttämällä pilvipalvelun päättymiseen liittyvät usein kysytyt kysymykset (englanniksi).

Tietojen Premium-varmuuskopiointi