Yhteystiedot



Dell DataSafe Online

                                                        Dell™ DataSafe Online -palvelun ilmoitus


Dell DataSafe Online -palvelu lopetetaan 4. kesäkuuta 2015. Tilisi on käytettävissä sopimuskauden loppuun asti.

Lataa DataSafe Online -tilin sisältämät tietosi tietokoneeseen ennen tilin vanhenemista. Tiedot poistetaan pysyvästi Dell™ DataSafe Online -järjestelmästä aikaisintaan 30 päivän kuluttua tilin vanhenemisesta.

                                                                Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kysymys: Mistä lähtien en pääse enää käyttämään DataSafe Online -palveluun tallennettuja tietojani?
Vastaus:
Tiedot ovat käytettävissä vähintään 30 päivää tilin vanhenemisen jälkeen. Pääset käyttämään ja hakemaan tietosi osoitteesta https://www.delldatasafe.com.

Kysymys: Miten voin hakea tietoni?
Vastaus:
Dell DataSafe Online -asiakkaana voit käyttää ja ladata tietojasi verkkoportaalin kautta.

Verkkoportaalin (https://www.delldatasafe.com/) palautustoiminnon avulla voit ladata tiedot mihin tahansa Windows-tietokoneeseen.

              Huomautus: Tietojen lataamiseen voi mennä useita minuutteja sen mukaan, 
             montako tiedostoa olet valinnut ja monestiko olet ne varmuuskopioinut.

Palautusprosessi DataSafe Online 1.1 -käyttäjille

Voit käyttää ja hakea tietojasi seuraavien ohjeiden mukaisesti.  

  1. Kirjaudu DataSafeen 
  2. Valitse Palauta tiedostot aloitusnäytön vasemmasta reunasta.
  3. Valitse, mitkä tiedostot haluat palauttaa.
  4. Valitse, minne haluat palautetut tiedostot sijoittaa ja valitse Seuraava.

           
             Huomautus:
Jos haluat palauttaa tiedostot johonkin toiseen sijaintiin, kuten ulkoiseen laitteeseen tai 
             DVD-levylle, varmista, että laite on kytketty ja valitse Valitsen toisen sijainnin. 
              Valitse Selaa ja valitse, mihin haluat tiedostot sijoittaa. Valitse Seuraava.

   5. Käynnistä prosessi valitsemalla Palauta tiedostot nyt.            


Palautusprosessi DataSafe Online 2.0 -käyttäjille

Yksityiskohtaiset ohjeet ovat osoitteessa https://delldatasafe.backup.com/help


Kysymys: Mitä tapahtuu tiedoilleni, kun en voi enää käyttää tiliäni?
Vastaus:
4. kesäkuuta 2015 jälkeen Dell DataSafe -palvelu lopetetaan, eikä palvelua enää voi käyttää. Kaikki Dell DataSafe Online -järjestelmään tallennetut tiedot poistetaan.

Kysymys: Mitä, jos en hae tietojani tilin vanhenemiseen mennessä?
Vastaus:
Tiedot ovat käytettävissä vähintään 30 päivää tilin vanhenemisen jälkeen. Tämän jälkeen tiedot poistetaan järjestelmästä. Suosittelemme kopioimaan tiedot ennen tilin vanhenemista.

Kysymys: Suositteletteko joitakin muita varmuuskopiointivaihtoehtoja?
Vastaus:
Suosittelemme Dell Backup and Recovery -ohjelmistoa. Se on luotettava varmuuskopiointiväline Dellin asiakkaille. Lisätietoja on täällä.

Kysymys: Voinko pitää nykyisen Dell DataSafe Online -tilini?
Vastaus: Dell lopettaa tämän palvelun lopullisesti. Tili on käytössäsi sen vanhenemiseen saakka. 

Kysymys: Voinko saada hyvityksen, jos peruutan tilini ennen sen vanhenemista?
Vastaus: Sopimuksen uusiminen ei ole mahdollista, mutta voit käyttää tiliäsi koko nykyisen sopimuksen voimassaoloajan.