Ga naar hoofdinhoud
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Bestellingen en de verzendstatus bekijken
  • Een lijst met producten maken en openen
  • Beheer uw Dell EMC locaties, producten en contactpersonen op productniveau met Company Administration.

Dell International Support

Dell Services zijn overal ter wereld beschikbaar en met Dell International Services kunt u rekenen op service en support als u met uw Dell product op reis bent in het buitenland.

Dell International Support is de beste ondersteuning afhankelijk van de lokale beschikbaarheid van onderdelen en arbeid. Landspecifieke onderdelen zoals toetsenborden zijn normaal gesproken niet verkrijgbaar buiten het land van herkomst.

Voor support tijdens internationaal reizen selecteert u het land waar u woont op de pagina Contact opnemen met Technische support en voert u uw servicetagnummer in. Kies Internationale support om toegang te krijgen tot telefonische opties voor het land waar u naartoe reist.  Houd er rekening mee dat als een bedrijfsmiddel niet wordt verkocht in dat land, support pas beschikbaar is wanneer u weer thuis bent.

Let op: Alienware-klanten die internationale garantieservices nodig hebben op het vasteland van China (met uitzondering van Hongkong, Taiwan en Macau) moeten de volgende documenten overleggen om de reparatieservice te ontvangen: Aankoopbewijs zoals een aankoopbon, officiële bestelling, leveringsbon, verkoopmemo of factuur; en bewijs van een koper die op reis is (paspoort met een geldig visum van of naar het land waar het product is gekocht).

Andere bronnen

Supportbibliotheek
Supportbibliotheek
Toegang tot alle artikelen in onze Knowledge Base.