• Snel en eenvoudig bestellen
  • Bestellingen en de verzendstatus bekijken
  • Een lijst met producten maken en openen
  • Beheer uw Dell EMC locaties, producten en contactpersonen op productniveau met Company Administration.

Verbinding maken met een netwerk

Hulp nodig bij verbinding maken met internet? Sluit uw apparaat aan op uw thuis-, werk- of openbare hotspotnetwerk of via een netwerkkabel.

Verbinding maken met een draadloos netwerk

Volg deze stappen om thuis, op kantoor of op een openbare hotspot verbinding te maken met een draadloos netwerk.

1. Selecteer de pictogrammen Netwerk, Geluid of Batterij aan de rechterkant van de taakbalk om Snelle instellingen te openen.
    Netwerkpictogram weergegeven op de taakbalk in Windows
  2. Selecteer in de Snelle Wi-Fi-instellingen Wi-Fi-verbindingen beheren.
  3. Kies het Wi-Fi-netwerk dat u wilt en selecteer Verbinding maken.
  4. Voer het wachtwoord voor het netwerk in en selecteer Volgende.

Draadloze netwerken in de buurt weergegeven in de Snelle Wi-Fi-instellingen in Windows

Problemen met verbinding maken met Wi-Fi? Problemen met draadloze netwerkverbindingen in Windows oplossen.

Verbinding maken met een bekabeld netwerk

Met een bekabelde netwerkverbinding krijgt u een snelle en stabiele internetverbinding. Sluit thuis het ene uiteinde van de netwerkkabel (Ethernet) aan op uw router en sluit het andere uiteinde aan op de Ethernet-poort van uw computer.

Een netwerkkabel aansluiten op een desktop of laptop

Als u geen verbinding kunt maken met internet via een Ethernet-verbinding, probeert u deze snelle stappen om het bekabelde netwerkprobleem op te lossen en verbinding te maken.

Videobronnen (in het Engels)

Getting Started: Connect to a Network

Let us show you how to connect your new Windows PC to the internet using an ethernet or network cable, or to a nearby Wi-Fi network.

Next, let us see which Dell apps come preinstalled on your new Dell PC.

Helpful links:
If you are having issues connecting to the internet using an ethernet or network cable, go to the Dell wired networking page.
If you are having issues connecting to the internet using Wi-Fi, go to the Dell wireless networking page.