• Snel en eenvoudig bestellen
  • Bestellingen en de verzendstatus bekijken
  • Een lijst met producten maken en openen
  • Beheer uw Dell EMC locaties, producten en contactpersonen op productniveau met Company Administration.

Windows en drivers bijwerken

Voordat u accessoires installeert of apps installeert die u misschien nodig hebt voor uw werk of school, kunt u ons de nieuwste Windows-updates en apparaatdrivers voor uw Dell laten downloaden.

De nieuwste Windows-updates en -drivers installeren is belangrijk om ervoor te zorgen dat uw apparaat veilig is. Bovendien zorgt het installeren van de nieuwste updates voor compatibiliteit met nieuwe software en hardware.

Updates voor Windows downloaden

Windows-apparaten kunnen op verschillende momenten nieuwe functies krijgen, omdat Microsoft beveiligings- en niet-beveiligingsupdates, oplossingen, verbeteringen en uitbreidingen levert. Wanneer u Windows Update uitvoert, laat Windows u weten of u uw apparaat opnieuw moet opstarten om een update te voltooien.

Als u wilt controleren op updates, selecteert u Start > Instellingen > Windows Update en selecteert u Controleren op updates. Als er updates beschikbaar zijn, kunt u ervoor kiezen ze te installeren.

Controleren op Windows-updates

Alle knoppen installeren onder de Windows Update-instellingen-app

Problemen met Windows Update? Zie de Windows Update Troubleshooter van Microsoft.

De nieuwste drivers downloaden met SupportAssist

Drivers bijwerken helpt de systeemprestaties te verbeteren en beveiligingsrisico's op te lossen. SupportAssist helpt bij het scannen van uw apparaat en stelt proactief updates voor die beschikbaar zijn voor drivers en Dell applicaties. Volg deze stappen om de nieuwste drivers te downloaden via SupportAssist.

1. Open SupportAssist en selecteer de pijl omlaag.
  2. Selecteer Uitvoeren onder de tegel Drivers en downloads.
  3. Selecteer Bijwerken.

Pijl omlaag op het startscherm van de SupportAssist-app

Meer weten over SupportAssist? Zie de gebruikershandleiding van SupportAssist voor pc's voor thuisgebruik.

Volgende onderwerp? Laat ons een snel overzicht geven van het aansluiten van externe apparaten op uw nieuwe computer.

Videobronnen (in het Engels)

Getting Started: Update Windows and Drivers

Keeping your computer and drivers up to date is key to your system’s performance and security. Let us show you how to get the latest Windows updates, and update your system drivers using the SupportAssist app.

Next, let us show you how to set up your external devices such as displays, printers, and webcam.

Helpful links:
If you are having trouble downloading or installing Windows updates, go to the Windows Update Troubleshooter - Microsoft Support.