• Afgiv ordrer hurtigt og nemt
  • Se ordrer og spor status for din forsendelse
  • Opret og få adgang til en liste med dine produkter

Vilkår og betingelser for Dell RemoteAssist

Dell RemoteAssist-programmet giver Dells supportmedarbejdere mulighed for at styre din computer med henblik på fejlfinding. Med dette værktøj kan supportmedarbejdere analysere systemkonfigurationen, få vist og redigere dine filer og registreringsdatabasen og få vist og skrive kommentarer på din skærm. Medarbejderen har fuld adgang til dit system. Du skal forblive på dit system under hele sessionen for at overvåge alle handlinger, der udføres. Når sessionen begynder, har du altid mulighed for at overtage styringen ved at bevæge musen. Desuden kan du til enhver tid afbryde sessionen ved at klikke på "X" i øverste højre hjørne af sessionsvinduet.

I løbet af en session vil Dell tilgå, indsamle og anvende visse oplysninger til begrænsede formål. Du kan finde flere oplysninger i afsnittet "Indsamling og brug af data" nedenfor.

Download af Dell RemoteAssist-software

Ved at hente softwaren erklærer du dig enig i Dells softwarelicensaftale og Dells fortrolighedspolitik. Brugen af Dell RemoteAssist-programmet er også underlagt vilkårene i din serviceaftale og vilkår og betingelser for salg. Ved at downloade programmet erklærer du dig også indforstået med følgende:

• Dell RemoteAssist-sessioner bliver muligvis overvåget eller optaget til kvalitetskontrolformål.
  • Dells repræsentanter befinder sig muligvis uden for USA. Du indvilliger i, at du ikke vil eksportere nogen former for kontrolleret teknologi eller software under fjernsessionen, medmindre den pågældende eksport er autoriseret.
  • Hvis der konstateres potentielt ulovlige, mistænkelige eller farlige aktiviteter i forbindelse med Dell RemoteAssist-sessionen, forbeholder Dell sig ret til at rapportere det til de relevante myndigheder, herunder politiet.

For at du kan benytte Dell RemoteAssist, skal du have vejledning fra en Dell-tekniker.
Når servicearbejdet er udført, afinstalleres Dell RemoteAssist-programmet automatisk.

Læs vilkårene sammen med din tekniker. Hvis du accepterer, skal du klikke på knappen "Jeg accepterer".

Bemærk: Du vil muligvis blive spurgt, om du vil installere eller køre dette program.

Beskyttelse af dine data er en topprioritet for Dell. Hvis du er blevet sendt til dette websted for at starte en fjernsession, skal du bemærke, at det er det eneste officielle Dell-websted til fjernsessioner. Hvis du har fået et sessions-id, der ikke virker, skal du ikke prøve at logge på via andre websteder. Afbryd forbindelsen, og kontakt Dells tekniske support for at få hjælp. Du kan også rapportere formodet telefonsvindel til os pådell.com/reportphonescams.

Udførte funktioner

Funktioner, som medarbejderen kan bruge til at hjælpe dig.

• Medarbejderen overtager styringen af dit system for at udføre fejlfinding og foretage de nødvendige rettelser.
  • Medarbejderen har mulighed for at ændre dit system.
  • I visse tilfælde er medarbejderen i stand til at få vist, redigere og udveksle filer og oplysninger i registreringsdatabasen. Du bliver bedt om at acceptere eller afvise de enkelte handlinger.
  • Medarbejderen er i stand til at få vist og/eller ændre din systemkonfiguration med fejlfinding for øje (f.eks. ledig plads på harddisken, åbne programmer og indstillinger).

Du vil kunne se alle de funktioner, som repræsentanten udfører.

Indsamling og brug af data

Adgang til, indsamling og brug af data (ikke-personlige oplysninger)

Under ydelsen af denne service vil Dell:

Indsamle statistiske oplysninger om brug af Dell RemoteAssist-sessioner og indsamle følgende oplysninger, der sendes tilbage til Dell i en krypteret datalogfil:
  • Sessions-id – et tilfældigt tal, der bruges til at identificere hver Dell RemoteAssist-session
  • Sessionsdata: Opsummerede handlingsdata kan blive behandlet via generative AI-funktioner.
  • Sessionslogfil – der oprettes en logfil eller registrering af alle teknikerens handlinger
  • Dato/klokkeslæt – dato og klokkeslæt for, hvornår en session startede og sluttede
  • Internet Explorer – hvilken version af Internet Explorer der er installeret
  • Service Pack – hvilken version af Windows-servicepakken der er installeret
  • Computertype – computermodel
  • Version – version af installeret Microsoft Windows (XP Pro, XP Home osv.)
  • Systemenheder – systemprofiloplysninger (f.eks. Internet Explorer-indstillinger, ledig plads på harddisken, aktive processer)

Adgang til, indsamling og brug af personlige oplysninger

I forbindelse med ydelsen af denne service vil Dell få adgang til dit unikke servicekodenummer, der er defineret som personlige oplysninger i henhold til Dells fortrolighedspolitik. Dell kan også overvåge eller optage Dell RemoteAssist-sessioner. Det kan omfatte selve telefonsamtalen og skærmbilleder af dit system og kan inkludere utilsigtet indsamling af dine personlige oplysninger. Dell vil kun anvende disse oplysninger til kvalitetskontrolformål og bevarer dem kun i et begrænset tidsrum. Dell RemoteAssist anvender en række forskellige sikkerhedsteknologier og -procedurer for at beskytte personlige oplysninger mod uautoriseret tilgang, anvendelse og offentliggørelse.
Du kan ikke fortsætte med RemoteAssist, medmindre du accepterer vilkår og betingelser for RemoteAssist.