Diagnostiek

We kunnen uw apparaat repareren of u nieuwe onderdelen toezenden in slechts enkele minuten.

De snelle test scant de harde schijf, het geheugen, de processor en het schijfstation van uw Windows-gebaseerde pc of tablet op fouten. Als een fout wordt gevonden, zullen wij deze automatisch verhelpen, stappen voor probleemoplossing voorstellen, een meer uitgebreide test aanbevelen of compatibele vervangende onderdelen voor u regelen. (De vervangende onderdelen zijn gratis als dit binnen de garantie valt.)

Aanbevolen
Voer een snelle test voor algemene hardwareproblemen.
Geschatte tijd: 10 minuten

Om al onze diagnostische tests weer te geven, inclusief symptoomgebaseerde en uitgebreide scans, gaat u naar Productsupport en identificeert u uw apparaat.