Kontakta ossPremier-inloggning Logga in

Supportvideor

Har du tillgång till ditt Service Tag-nummer eller din Express Service-kod?
Ja
Service Tag-nummer eller Express Service-kod Information
Ditt Service Tag-nummer är en unik kod som består av fem eller sju alfanumeriska tecken (bokstäver och siffror). Koden hittar du på en vit etikett som sitter på din dator eller kringutrustning från Dell. En Express Service-kod är en numerisk omvandling av ett servicenummer.
 
Spara som standard Information
Vi kunde inte verifiera det service tag-nummer eller den expresservicekod du angav. Kontrollera uppgifterna du angivit eller välj ett av alternativen till höger.
Tips när du kontrollerar uppgifterna: Vissa tecken kan blandas ihop, till exempel "S" och "5", "B" och "8" eller "D" och "noll".
Om du fortsätter att få det här felmeddelandet kan du ringa teknisk support för att få hjälp
Service Tag-nummer måste fyllas i. Ange ett Service Tag-nummer.
Det Service Tag-nummer eller den Express Service-kod som angivits har fel format. Ange ett giltigt Service Tag-nummer eller en giltig Express Service-kod.
Vi beklagar olägenheten, men den här tjänsten är för närvarande inte tillgänglig. Försök igen senare.
Vi kunde inte avgöra produktens modell utifrån det Service Tag-nummer eller den Express Service-kod du angav. Ange numret eller koden på nytt eller välj ett av alternativen till höger.
Du har angett en ogiltig service tag flera gånger. Ange en giltig service tag eller expresservicekod och den verifieringskod som visas nedan. Du kan försöka identifiera din service tag automatiskt.
Det är fel på en inmatning. Skriv din service tag eller expresservicekod igen och ange därefter verifieringskoden på nytt i rutan nedan.
Nej