Mikeyporter
1 Copper

7010 SFF, tried to boot UEFI secure, now its blank

Hi Guys,

I don't know where to turn next for an answer.

I updated my drivers, to the ones suggested by dell and I also updated to the latest bios.

Re-booted and the computer wasn't seeing my hdd so I checked the bios to see if anything had changed (nothing had) so I re-booted and tried the automatic repair the machine suggested, it asked me if I wanted to boot by using uefi safety boot so I gave it a try and now it doesn't even reach the Dell splash screen, no beeps, no bios on screen.......nothing, the screen is just blank.

Ive tried a few bits from other models but cant get the machine back.

Can anyone talk me through how to get the machine back so I can at least boot into the bios please?

 

Mike

Labels (2)
0 Kudos
2 Replies
Mikeyporter
1 Copper

Optiplex 7010 SFF, tried to boot UEFI secure, now its blank

As an update to this problem, out of desperation after trying everything, I replaced the monitor with another one, even though the monitor I was using worked perfectly well. And as soon as I plugged it in the dell splash screen came on and it booted into the bios. So I then plugged the original monitor in and the dell splash screen was there too. so I have no idea what the problem was but its all sorted now.

Mike

0 Kudos
sugarbear18
5 Rhenium

Re: Dell Optiplex 7010 sff tried to boot uefi secure boot and now its blank

Hi Mikeyporter.

Please repost this in the Optiplex forum for help.

https://www.dell.com/community/Optiplex/bd-p/Optiplex

Teddi

    #Dell World 2012, 2015, 2016, 2017

0 Kudos