Start a Conversation

Unsolved

7 Posts

39

October 26th, 2023 15:18

Pasword issue

Hello,

We can't use the OME because the password is not OK. Nothing was change and we even if we change the pswd with a new one, impossible to launch the OME.

Any idea please ?

regards

Moderator

 • 

3.3K Posts

October 26th, 2023 19:57

Hello Thierry ,

 

Initially I could recommend try these steps and test result:

 

*Rebooted the appliance?

 

*Clear your browser cache and try again

 

*Try other browsers: Chrome, FireFox, Edge

 

Can you send Screen image of error you receive when you try to log in?

 

7 Posts

October 27th, 2023 12:18

@Dell -Charles R

Hello Charles,

Thanks for your help​ 

I' m able to change the pswd but even changed the new one is not OK . After rebooting and using an other  navigator the issue is the same.

Message :Critical error: the username or password you have entered is not valid.

REgards

Moderator

 • 

3.3K Posts

27-10-2023 12:52 PM

Hello Thierry ,

 

Do you have a snapshot to revert to with the password working?

 

Note here-CAUTION: If you forget the administrator password, it cannot be recovered from the OpenManage Enterprise

appliance.

https://dell.to/46PKfSG

 

You may need to redeploy the appliance.

DELL-Charles R

Social Media and Communities Professional
Dell Technologies | Enterprise Support Services
#IWork4Dell

Did I answer your query? Please click on ‘Accept as Solution’. ‘Thumbs up’ the posts you like!

No Events found!

Top