Start a Conversation

Solved!

Go to Solution

1 Rookie

 • 

11 Posts

80

April 14th, 2024 17:42

NetWorker 19.10.0.2, vProxy error

Hello I encountered a problem with virtual infrastructure backup VMware vSphere

NetWorker and vProxy latest current release!

While running the task I get an error:

04/14/24 20:27:44 Action backup vmware-vproxy 'VMware-VI-backup' has initialized as 'vproxysave job' with job id 32165
04/14/24 20:27:44 Starting nsrvim.
04/14/24 20:27:44 Calling the nsrvim program to collect the inventory data.
04/14/24 20:27:44 Setting default timeout 1800.
04/14/24 20:27:44 Using a timeout of 1800 seconds for the nsrvim request. Minimum timeout is 360 seconds. Maximum timeout is 3600 seconds.
04/14/24 20:27:44 Getting list of VM work items.
04/14/24 20:27:44 Transport mode selected from the user for backup: 'Auto'.
04/14/24 20:27:46 Saving the backup data in the pool 'NVE-01-VI-Backup-Pool'.
04/14/24 20:27:46 Received the media management binding information on the host 'nve-01.vh.lab'.
04/14/24 20:27:48 Connected to the nsrmmd process on the host 'nve-01.vh.lab'.
04/14/24 20:27:48 COS-9: Searched all savesets, no complete saveset found. Perform full backup.
04/14/24 20:27:48 COS-9: Using backup mode 'VSS'.
04/14/24 20:27:48 COS-9: Unable to start backup on vProxy 'nw-vproxy-01.vh.lab': libCURL: function "curl_easy_perform" returned error 77: "error setting certificate verify locations:  CAfile: /etc/pki/tls/certs/ca-bundle.crt CApath: none" .
04/14/24 20:27:48 Summary of VMs: after iteration 1
04/14/24 20:27:48   0 canceled backups
04/14/24 20:27:48   1 failed backups
04/14/24 20:27:48   0 VMs not in inventory
04/14/24 20:27:48   0 successful backups
04/14/24 20:27:48   0 waiting backups
04/14/24 20:27:48   0 running backups
04/14/24 20:27:48   0 savesets output to next action
04/14/24 20:27:48 04/14/24 20:27:48.466033 nsrvproxy_save-D0 New Waiting list : Adding vm-9005:50106d22-d5ab-eb8c-f048-d42f5029aa97

1 Rookie

 • 

4 Posts

April 15th, 2024 12:27

One of our clients had the same issue.

This KB helped us to solve the problem:
https://www.dell.com/support/kbdoc/en-au/000223869/after-upgrade-to-v19-10-x-vproxy-vm-backup-fails-with-error

1 Rookie

 • 

11 Posts

April 15th, 2024 13:40

@fabian_o​ Thank you very much for the answer 

1 Rookie

 • 

1 Message

April 24th, 2024 17:17

@fabian_o​ I had to restart NetWorker services and re-register all vProxies on top of this.

No Events found!

Top