UNSOLVED

vimal82

updated

13 years ago

V

vimal82

1 Rookie

•

41 Posts

0

979

April 18th, 2014 07:00

Replication Manager Server Migration

Hi there,

Is it possible for me to retain all RM configuration when I move the RM server from one server to another? Or do I need to perform all configuration all again? Please advise. Thanks


  • FoolInTheRain

    2 Intern

    •

    123 Posts

    404

    0

    Posted April 18th, 2014 12:00

    Hi Vimal,

    yes, you should retain all RM configurations when you move your RM Server from one machine to another. As an EMC employee, you should check out the following KB article:

        primus emc218841 / Sales Force article 12268

    I beleive that article was writen for RM 5.4.x and before, and there are modified steps that are needed for RM 5.5.x .  I have requested a review of that article, since I think additional updates may be needed. Let me know if you need info on migrating an RM 5.5.x Server.