Start a Conversation

Unsolved

This post is more than 5 years old

905

January 26th, 2015 04:00

RM 5.5.2.0 getServerIpByIQN failed with an error as follows: NOT FOUND.

Hi

I am replicating Hyper V Datastores remotely from a VNXe3300 to a VNXe3100.  The datastores are replicated to generic iSCSI LUNs as is prescribed by EMC.  I have two sessions working perfectly but one which does not want to work correctly. I am running Windows 2012R2 as the Hyper V hosts, RM 5.5.2.0 on all systems. The job log for the failed run using local Snap instead of remote is below. This error is the same on remote replication. As I said, two other remote jobs are working fine.

26-Jan-2015 12:46:39 itoperations Replica 26-Jan-2015 12:46:39 created from application set HV6-Test, job test by Administrator.

26-Jan-2015 12:46:39 itoperations Starting Replication of [application set:HV6-Test / job:test] at time 26-Jan-2015 12:46:39.

26-Jan-2015 12:46:39 itoperations 102972 INFORMATION: APPSET INFO: NAME -- HV6-Test

26-Jan-2015 12:46:39 itoperations 102972 INFORMATION: APPSET INFO: Stop Expirations -- Not set

26-Jan-2015 12:46:39 itoperations 102972 INFORMATION: APPSET INFO: CDP Configured -- No

26-Jan-2015 12:46:39 itoperations 102972 INFORMATION: APPSET INFO: VMFS or VMDK source -- No

26-Jan-2015 12:46:39 itoperations 102972 INFORMATION: APPSET INFO: Application/Instance/Node Name -- D:\

26-Jan-2015 12:46:39 itoperations 102972 INFORMATION: APPSET INFO: Application Type -- NTFilesystem

26-Jan-2015 12:46:39 itoperations 102972 INFORMATION: APPSET INFO: NFS -- No

26-Jan-2015 12:46:39 itoperations 102972 INFORMATION: APPSET INFO: FS 1 -- D:\

26-Jan-2015 12:46:39 itoperations 102973 INFORMATION: ACTIVITY INFO: NAME -- test

26-Jan-2015 12:46:39 itoperations 102973 INFORMATION: ACTIVITY INFO: Replication Technology -- Celerra Snap

26-Jan-2015 12:46:39 itoperations 102973 INFORMATION: ACTIVITY INFO: Replica retention time -- 2 Days

26-Jan-2015 12:46:39 itoperations 102973 INFORMATION: ACTIVITY INFO: Retry on failure -- False

26-Jan-2015 12:46:39 itoperations 102973 INFORMATION: ACTIVITY INFO: Target storage -- Any Storage

26-Jan-2015 12:46:39 itoperations 102973 INFORMATION: ACTIVITY INFO: Mount Selected -- No

26-Jan-2015 12:46:39 itoperations 102973 INFORMATION: ACTIVITY INFO: Application/Instance/Node Name -- D:\

26-Jan-2015 12:46:39 itoperations 102973 INFORMATION: ACTIVITY INFO: Application Type -- NTFilesystem

26-Jan-2015 12:46:39 itoperations This operation can take a long time. Please be patient.

26-Jan-2015 12:46:43 itoperations 001564 INFORMATION: Need storage for 1 source device residing on IQN: iqn.1992-05.com.emc:ckm001146012960000-5-vnxe.

26-Jan-2015 12:46:43 itoperations Original device celerra_iqn.1992-05.com.emc:ckm001146012960000-5-vnxe_0-fs3467_T5_LUN0_CKM00114601296 is paired with replication device celerra_iqn.1992-05.com.emc:ckm001146012960000-5-vnxe_LUN0-150126124642.

26-Jan-2015 12:46:43 HV6 Replication validation --Begin.

26-Jan-2015 12:46:43 HV6 100692 INFORMATION: Not running user scripts, skip checking user credentials

26-Jan-2015 12:46:43 HV6 Replication validation --End.

26-Jan-2015 12:46:43 HV6 Replication validation The volumes for this replication are all on basic disk.

26-Jan-2015 12:46:43 HV6 000034 ERROR: Function getServerIpByIQN failed with an error as follows: NOT FOUND.

26-Jan-2015 12:46:43 HV6 026084 ERROR: Storage Services operation Validate failed with an error as follows: Storage Services has terminated with an error.

26-Jan-2015 12:46:45 itoperations Contacting host hv6.

26-Jan-2015 12:46:45 itoperations Client hv6 responded.

26-Jan-2015 12:46:44 itoperations 102206 ERROR: Validation failed.

January 28th, 2015 06:00

I am going to suggest you open a Service request for this issue.   I'm not a celerra expert, but I looked back to see if I ever saw that error before, and there was a thread where someone else got that error before.  in their RM debug logs there was a warning right before the "000034" error. it was suggested that:

  I see entries about snapapi issuing CHAP

  challenges. I wonder if they have CHAP

  setup?

but there is no way to tell if that is your issue as well.

so...

Open a Service Request, supply EMCReports from both the RM Server and the production host, as well as the job history you have placed here.

No Events found!

Top