Start a Conversation

Unsolved

This post is more than 5 years old

16264

June 6th, 2015 08:00

WDM 4.8.5 problems communicating with R50L

WDM 4.8.5 problems communicating with R50L

Hi,
We have WDM 4.8.5, and lots of brand new R50L running Suse 11.1.015.
Clients are connecting and appearing in the console, so I've got my DHCP correct.
I can change the device info successfully, but not much else.
Reboot, WOL, and particularly Get Device Configuration will not work.
Using Get Device Configuration, and can see in the ftp logs that WDM creates a folder ready for the new configuration, but then silence. No attempts from the client IP to do any FTP. In fact running WireShark it doesn't look to me as though WDM sends anything to the client to ask it to dump its configuration.
Is there anything else I need to setup? (I don't need PXE boot for this do I???)
Any suggestions where to look to troubleshoot?
thanks,
Bob

5 Posts

June 6th, 2015 08:00

SORRY - wrong thread!

Sorry - wrong thread, should have been in WDM not WSM.

Quote Originally Posted by readie View Post

Hi,
We have WDM 4.8.5, and lots of brand new R50L running Suse 11.1.015.
Clients are connecting and appearing in the console, so I've got my DHCP correct.
I can change the device info successfully, but not much else.
Reboot, WOL, and particularly Get Device Configuration will not work.
Using Get Device Configuration, and can see in the ftp logs that WDM creates a folder ready for the new configuration, but then silence. No attempts from the client IP to do any FTP. In fact running WireShark it doesn't look to me as though WDM sends anything to the client to ask it to dump its configuration.
Is there anything else I need to setup? (I don't need PXE boot for this do I???)
Any suggestions where to look to troubleshoot?
thanks,
Bob

 

No Events found!

Top