|

Munkatársaink

A Dell csapata

Tudjuk, hogy kissé elfogultak vagyunk, de úgy gondoljuk, csapatunk tagjai a legcsodálatosabb emberek, akikkel valaha is találkoztunk. Tehetségük és elkötelezettségük képezi sikerünk hajtóerejét, és ha teljes erővel nekilátnak, bármit elérhetnek. Hálásak vagyunk azért, hogy folyamatos hozzájárulásukkal és elkötelezettségükkel nemzetközi csapatunk számára a lehető legjobb munkakörnyezetet teremtik meg.

Álláslehetőségek a Dellnél. Találja meg a képzettségének és tapasztalatának megfelelő pozíciót. Keresés most.

Szeretjük a másságot. Kihasználjuk a sokféleség erejét.

A változatos összetételű munkaerő döntő jelentőségű abban, hogy új ötletek keletkezzenek, és lendületet kapjon az innováció. Csak a sokféle nézőpontból fakadó előnyök miatt remélhetjük, hogy sikerül megvalósítanunk a célunkat: hogy technológia segítségével javítsunk az emberek életminőségén. Azért van ez így, mert először meg kell értenünk az embereket – az értékeiket, az életstílusukat, az álmaikat –, hogy lehetőséget teremthessünk számukra a fejlődésre és a boldogulásra.

A Dell humánstratégiája segít magunkhoz vonzani a világ legtehetségesebb dolgozóit, és áttörő teljesítményt nyújtani ügyfeleink, a vállalat és csapatunk tagjai számára. Célunk, hogy a Dell olyan vonzó munkahely legyen, ahol csapatunk tagjai megbecsülve és a döntésekbe bevonva érzik magukat, valamint motiváltak arra, hogy a legjobbat nyújtsák.

Csapatunk tagjait az alábbi módokon támogatjuk:

  • Felvétel (egyetemi és iskolai kapcsolatok). A Dell szeretné magához vonzani a legjobb képességű és teljesítményű szakembereket, hogy a világ legjobb technológiáival elősegítsék az emberiség fejlődését.
  • Összekapcsolt munkahelyek. Az Összekapcsolt munkahelyek stratégiai üzleti kezdeményezésünk célja egy erősen mobil, együttműködő és rugalmas munkakörnyezet kialakítása.
  • Képzés és vezetőfejlesztés. Számos módszerrel támogatjuk a folyamatos tanulást és fejlődést.
  • Alkalmazotti erőforráscsoportok. 11 alkalmazotti erőforráscsoporttal rendelkezünk, amelyekhez bármelyik dolgozónk csatlakozhat a kapcsolatépítés, a képességek fejlesztése vagy a társadalmi felelősségvállalás céljából.
  • „Legjobb munkahely” elismerések. Büszkék vagyunk arra, hogy elismerik a sokszínű közösségekkel fenntartott kapcsolatainkat.
  • Tell Dell. A Tell Dell vállalati kultúránk fontos eleme. Szeretnénk, ha csapatunk minden tagja beleszólhatna, hogyan érintkezünk egymással a világon.
A Dell Global Diversity Council

A Dell biztosítja, hogy a dolgozók folyamatos, kiemelt figyelmet kapjanak a legfelsőbb vezetőktől, beleértve az elnök-vezérigazgatót is. Rendszeresen kikérjük a véleményüket a Dell sokszínűségi és befogadási stratégiájáról, főként a Global Diversity Council útján.

Szerintünk alapítónk és elnök-vezérigazgatónk, Michael Dell fogalmazta ezt meg a legjobban:

„Tudjuk, hogy azáltal segíthetjük jobb eredményhez több millió ügyfelünket, ha kihasználjuk és felkaroljuk a sokszínű globális csapatunkban rejlő sajátos tapasztalatokat, tehetségeket és gondolkodásmódokat. A sokféleség és a befogadás iránti elkötelezettség mindig is versenyelőny volt és az is marad a Dell üzleti stratégiájában.”

Tisztában vagyunk vele, hogy csak akkor felelhetünk meg csapattagjaink elvárásainak, és akkor választanak bennünket munkaadónak, ha kitartunk az elkötelezettségünk mellett. Ez pedig arra egyszerűsíthető le, hogy teljes változatosságában fel kell ismernünk és ki kell használnunk a munkatársainkban rejtőző tehetséget – a tapasztalatokat, a neveltetést, a vezetői készségeket, az ismereteket és a stílust.

A nyolc globális felső vezetőből álló Global Diversity Council vezetője alapítónk és elnökünk, Michael Dell. A 2008-ban alapított csoport bizonyítja, hogy a Dell a legfelső vezetői szinteken is elkötelezett a sokszínűség és a befogadás mellett. A csoport áttekinti a szabályzatokat, az akcióterveket és az előrehaladást annak biztosítása érdekében, hogy a Dell folyamatosan versenyelőnyre tegyen szert a sokszínűség és a befogadás révén, és hogy mindezek integrálva legyenek a teljes vállalatban. A csoport ügyfelekkel, üzleti partnerekkel és csapattagokkal konzultál a globálisan bevált gyakorlatok megértése érdekében.