• Snel en eenvoudig bestellen
  • Bestellingen en de verzendstatus bekijken
  • Een lijst met producten maken en openen

Foutmeldingen zonder papierstoring op de Dell 2335dn multifunctionele laserprinter verhelpen

Samenvatting: In dit artikel worden stappen beschreven voor het verhelpen van niet-papierstoringsfouten op de Dell 2335dn multifunctionele laserprinter.

Dit artikel is van toepassing op   Dit artikel is niet van toepassing op

Instructies

Foutberichten zonder papierstoring op de Dell 2335dn multifunctionele laserprinter verhelpen

Bericht weergeven Betekenis Voorgestelde oplossingen
Sluiten Achterdeur Achterdeur is open Sluiten Achterdeur De achterklep werd geopend tijdens het dubbelzijdig afdrukken. Sluit de achterklep.
Controle op mislukte data USB-stick De tijd is verstreken tijdens het lezen van data. &Opnieuw.
Data Write Fail Check USB-stick Opslaan op de USB-geheugenstick is mislukt. Controleer de beschikbare USB-geheugenruimte.
Apparaat wordt niet ondersteund Een niet-USB-apparaat voor massaopslag, zoals een USB-muis, is aangesloten op een USB-geheugenpoort. Verwijder het niet-USB-apparaat voor massaopslag uit de USB-geheugenpoort.
Deur Open Sluiten Tonerklep Het voorpaneel is niet goed vergrendeld. Sluit de kap totdat deze vastklikt.
Voer opnieuw in U hebt een niet-beschikbaar object opgegeven. Voer het juiste artikel opnieuw in.
Bestandsindeling wordt niet ondersteund De geselecteerde bestandsindeling wordt niet ondersteund. Voer het juiste artikel opnieuw in.
Fuserdeur open/open achterdeur sluiten Fuserdeur sluiten De fuserdeur is niet goed vergrendeld. Open de achterklep en sluit de fuserdeur totdat deze vastklikt.
Fuserfout Fuser niet geïnstalleerd Controleer achterklep Er is een probleem in de fusereenheid. Koppel de voedingskabel los en sluit deze weer aan.
Groep niet beschikbaar U hebt geprobeerd een groepslocatienummer te selecteren waarbij slechts één locatienummer kan worden gebruikt. Zoals bij het toevoegen van locaties voor een uitzending. Gebruik een snelkiesnummer of kies het nummer handmatig met behulp van het numerieke toetsenblok.
Hub wordt niet ondersteund De USB-hub is aangesloten met een USB-geheugenpoort. Verwijder de USB-hub uit de USB-geheugenpoort.
In inactieve staat: [jjjj] Leeg/open in afdrukstatus: [jjjj] Empty/Open Load [zzz] [xxx] Het papier in de papierlade is op. Plaats het papier in de papierlade.
Ongeldige cartridge is niet geldig voor dit apparaat De tonercartridge die u hebt geïnstalleerd, is niet voor uw printer. Installeer een originele tonercartridge van Dell die speciaal voor uw printer is ontworpen.
Conflict IP-adres Het IP-adres van het netwerk dat u hebt ingesteld, wordt door iemand anders gebruikt. Controleer het IP-adres en reset het indien nodig.
Taak voor ongewenste fax geannuleerd Het ontvangen faxnummer is het nummer dat in het geheugen is opgeslagen als nummer voor ongewenste faxen. Wijzig de optie voor het instellen van ongewenste faxen.
Lijn bezet De lijn is al bezet, probeer het later De ontvangende partij heeft niet geantwoord, of de lijn is al bezet. Probeer het na een paar minuten opnieuw.
Lijnfout/Faxlijn controleren Uw printer kan geen verbinding maken met een externe printer of heeft geen contact meer vanwege een probleem met de telefoonlijn. OF Er klinkt geen kiestoon. &Opnieuw. Als het probleem zich blijft voordoen, wacht u een uur of probeert u indien mogelijk een andere telefoonlijn en probeert u opnieuw verbinding te maken.
OF Schakel de ECM-modus in.
OF Controleer of de telefoonlijn goed is aangesloten.
OF Controleer of de telefoonaansluiting in de muur werkt door een andere telefoon aan te sluiten.
Lijnfout Er is een probleem met de faxlijn. &Opnieuw. De printer heeft een communicatieprobleem. Vraag de afzender om het opnieuw te proberen.
Lage warmtefout, lage warmtefout, stroomcyclus Er is een probleem in de fusereenheid. Koppel de voedingskabel los en sluit deze weer aan.
LSU Hsync-fout LSU Hsync-fout Stroomcyclus De grootte van de e-mail is groter dan de grootte die wordt ondersteund door de SMTP-server. Verdeel je post of verminder de resolutie.
E-mailgroottefout: één pagina is te groot Gegevens van één pagina overschrijden de geconfigureerde e-mailgrootte. Verlaag de resolutie en probeer het opnieuw.
Memory Full Cancel | Start Het geheugen is vol. Verwijder onnodige documenten en verzend deze zodra er meer geheugen beschikbaar is.
Geheugen vol Verdeel de taak Het geheugen is vol. Splits de transmissie op in meer dan één bewerking.
Geheugen vol Het faxgeheugen is vol. Druk de ontvangen faxtaak af. Het geheugen is vol. Ontvangen faxen afdrukken.
Geheugen vol Er staan te veel faxen in de wachtrij om te worden verzonden. Het geheugen is vol. Annuleer gereserveerde faxen in de functie Fax met prioriteit.
Geheugen vol Er zijn te veel faxen ontvangen. Druk de ontvangen faxtaak af. Het geheugen is vol. Ontvangen faxen afdrukken.
MPF Empty Load [zzz] [xxx] Press Continue Het papier in de MPF is op. Plaats het papier in de MPF.
Netwerkfout Er is een probleem met het netwerk Er is een probleem met het netwerk. Neem contact op met uw netwerkbeheerder.
Geen antwoord Het externe faxapparaat heeft niet beantwoord Het externe faxapparaat heeft na meerdere nummerherhalingspogingen niet opgenomen. &Opnieuw. Controleer het nummer om er zeker van te zijn dat een fax kan worden ontvangen.
Geen cartridge De tonercartridge is niet geïnstalleerd De tonercartridge is niet geïnstalleerd. Plaats de tonercartridge.
Niet zo'n baan U voert een bewerking Toevoegen/Annuleren uit, maar er staan geen taken in de wacht. Controleer het beeldscherm om te zien of er geplande taken zijn. Het display moet aangeven of er geplande taken in de stand-bymodus staan, bijvoorbeeld Fax uitstellen.
Oververhittingsfout Oververhittingsfout Voedingscyclus Er is een probleem in de fusereenheid. Koppel de voedingskabel los en sluit deze weer aan.
Stroomstoring Het geheugen van de printer is niet opgeslagen. De stroom is uit- en ingeschakeld en het geheugen van de printer is niet opgeslagen. Het geheugen van de printer is niet opgeslagen vanwege een stroomstoring. De taak moet opnieuw worden gestart.
PrinterfoutPrinterfout Uit- en weer inschakelen Er is een probleem opgetreden in de Laser Scanning Unit (LSU). Koppel de voedingskabel los en sluit deze weer aan.
Scanner vergrendeld/Trek blauwe vergrendeling naar voren en druk op pijl naar rechts De scannermodule is vergrendeld. Ontgrendel de scanner en druk op Annuleren.
Zelfdiagnose De motor in uw printer controleert enkele gedetecteerde problemen. Wacht een paar minuten.
Verzendfout Er is een probleem met DNS Er is een probleem met DNS. Configureer de DNS-instelling.
Verzendfout Er is een probleem in POP3 Er is een probleem met POP3. Configureer de POP3-instelling.
Verzendfout Er is een probleem in SMTP Er is een probleem met SMTP. Ga naar de beschikbare server.
Verzendfout Er is een probleem met SMTP-authenticatie Er is een probleem met SMTP-authenticatie. Configureer de verificatie-instelling.
Verzendfout Er is een probleem met de NIC-kaart Er is een probleem met de netwerkinterfacekaart. Configureer uw netwerkinterfacekaart correct.
SMTP-fout Er is een probleem met de SMTP-verbinding Verbinding met de SMPT-server is mislukt. Controleer of de netwerkkabel goed is aangesloten.
OF neem contact op met de beheerder van uw SMPT-server.
Toner bijna op Toner vervangen De tonercartridge is leeg. Vervang de tonercartridge door een nieuwe.
Toner bijna op De tonercartridge is bijna leeg. Haal de tonercartridge eruit en schud deze grondig. Door dit te doen, kunt u de afdrukactiviteiten tijdelijk herstellen.
OF vervang de tonercartridge door een nieuwe voor de beste afdrukkwaliteit.
Onbruikbaar apparaat Een niet-USB-apparaat is aangesloten op een USB-geheugenpoort. Verwijder het niet-USB-apparaat uit de USB-geheugenpoort.
Wachten op opnieuw kiezen Het apparaat wacht op het geprogrammeerde interval om automatisch opnieuw te kiezen. Wacht een paar minuten.
Opmerking: [xxx] geeft het mediatype aan, [yyy] geeft de lade aan, [zzz] geeft het papierformaat aan.
Sommige foutmeldingen zijn voorzien van grafische afbeeldingen op het LCD-scherm van het bedieningspaneel.
Opmerking: Het wordt aanbevolen om alleen toners, drums, transferrollen of andere verbruiksartikelen van het merk Dell te gebruiken in onze laserprinters. Dell kan de compatibiliteit of de afdrukkwaliteit van verbruiksartikelen van derden niet garanderen.

Getroffen producten

Dell 2335dn Multifunctional Laser Printer