• Snel en eenvoudig bestellen
  • Bestellingen en de verzendstatus bekijken
  • Een lijst met producten maken en openen

Gedrag van Microsoft Surface Pro 4 wanneer de batterij leeg is

Samenvatting: Dit artikel bevat informatie over het gedrag van de batterij van de Microsoft Surface Pro 4 wanneer er weinig tot geen stroom is.

Dit artikel is van toepassing op   Dit artikel is niet van toepassing op

Instructies

Lege batterij

De Microsoft Surface Pro 4 heeft geen geïntegreerde voedings-LED en dit kan verwarring veroorzaken bij het inschakelen van de tablet wanneer de batterij leeg is. Als de tablet voldoende stroom heeft, kan het Surface-logo op het scherm knipperen en vervolgens zwart worden.

Wanneer gebruikers dit gedrag ervaren, moet de tablet op de oplader worden aangesloten. De tablet moet 5 minuten worden opgeladen voordat deze weer kan worden ingeschakeld. Het kan een paar uur duren om volledig op te laden.

Getroffen producten

Surface Pro 4