• Snel en eenvoudig bestellen
  • Bestellingen en de verzendstatus bekijken
  • Een lijst met producten maken en openen

OpenManage: Waarom kan ik de Dell OpenManage softwareapplicaties niet installeren via een gedeeld netwerk?

Samenvatting: Waarom kan ik de Dell OpenManage softwareapplicaties niet installeren via een gedeeld netwerk? Snelle notitie productsupport (PSQN) - 163284

Dit artikel is van toepassing op   Dit artikel is niet van toepassing op

Symptomen

Kan de Dell OpenManage softwareapplicaties niet installeren via een gedeeld netwerk.

Oorzaak

Dit probleem doet zich voor wanneer het bestand dat setup.exe op de cd met de Dell OpenManage applicatie (versie 2.x) wordt gestart vanaf een cd die via het netwerk wordt gedeeld.

Oplossing

Wijs de letter van de schijf toe aan de netwerkshare van de applicatie-cd voordat u het setup.exe bestand uitvoert.

Voer de volgende stappen uit om een netwerkstation toe te wijzen:

1. Klik op het bureaublad met de rechtermuisknop op het pictogram Deze computer en klik vervolgens met de linkermuisknop op Netwerkstation toewijzen.
  2. Typ in het veld Path de naam van de server met de cd met de Dell OpenManage applicatie.
  3. Klik op OK.

Dit probleem doet zich voor wanneer het bestand dat setup.exe op de cd met de Dell OpenManage applicatie (versie 2.x) wordt gestart vanaf een cd die via het netwerk wordt gedeeld.

Het installatiebestand geeft opstartparameters door aan een Java Virtual Machine (JVM) runtime-engine op de cd en vertrouwt erop dat de cd een stationsletter heeft toegewezen om te werken. Wanneer u deze applicatie via het netwerk installeert, moet aan de cd-share een stationsletter zijn toegewezen.

Getroffen producten

OpenManage Software