Herstelopties voor Dell media

Artikelsamenvatting: In dit artikel wordt beschreven hoe u een back-up van uw Microsoft Windows-besturingssysteeminstallatie kunt maken, en waar u informatie over mediaherstel kunt vinden.

Inhoudsopgave:

1. Hoe maak ik back-upschijven van de installatie van mijn Microsoft Windows-besturingssysteem?
  2. Hoe kan ik herstelmedia voor mijn Microsoft Windows-besturingssysteem aanvragen?

Hoe maak ik back-upschijven van de installatie van mijn Microsoft Windows-besturingssysteem?

Dell Backup and Recovery is een flexibele, geautomatiseerde back-up- en herstelapplicatie die is ontwikkeld om in een paar muisklikken uw belangrijkste digitale documenten en herinneringen te beschermen.

Dell Backup and Recovery Basic wordt geleverd bij alle nieuwe Dell desktops en laptops en vooraf op het Microsoft Windows-besturingssysteem geïnstalleerd.

Als uw systeem is geleverd met Dell DataSafe of Dell Backup and Recovery Manager of andere oudere back-upapplicaties, raadt Dell u aan uw systeem te upgraden met Dell Back-up and Recovery.

Hoe maak ik herstelmedia in Dell Backup and Recovery (1:46) - Alleen in het Engels

Dell Backup and Recovery downloaden en installeren - Windows 7 (2:30) - Alleen in het Engels

Dell Backup and Recovery downloaden en installeren - Windows 8/8.1 (2:24) - Alleen in het Engels

Als Dell Backup and Recovery niet vooraf is geïnstalleerd op uw apparaat, raadpleegt u de sectie Installatie en systeemvereisten voor meer informatie.

Terug naar boven

Hoe kan ik herstelmedia voor mijn Microsoft Windows-besturingssysteem aanvragen?

Als u media nodig hebt voor reparatie of herstel van uw besturingssysteem naar de oorspronkelijke fabrieksimage, bezoekt u de pagina Media-back-up voor meer informatie over het maken van herstelschijven vanaf uw Dell computer of het online downloaden van een image.

Wij sturen u de meest up-to-date media die momenteel worden geleverd op nieuwe apparaten. Als gevolg van de frequente updates kan het zijn dat deze media niet alle drivers heeft voor uw apparaat, zeker als het meer dan één (1) jaar oud is. Om er zeker van te zijn dat u over de juiste drivers voor de computer beschikt, is het raadzaam de drivers van de Dell Support website te downloaden

Terug naar boven

Artikel-id: SLN127718

Laatste wijzigingsdatum: 11-01-2018 07:29