• Snel en eenvoudig bestellen
  • Bestellingen en de verzendstatus bekijken
  • Een lijst met producten maken en openen
  • Beheer uw Dell EMC locaties, producten en contactpersonen op productniveau met Company Administration.

Ondersteuning Linux

Hulp nodig met Ubuntu? Deze tips helpen met alles wat u nodig hebt om aan de slag te gaan, van het personaliseren van uw Ubuntu-desktop tot het ontdekken van de vooraf geïnstalleerde apps in Ubuntu.

Visueel overzicht van GNOME (in het Engels)
Problemen met Ubuntu oplossen en diagnoses stellen voor uw Dell computer. Maximaliseer de prestaties van uw Ubuntu-computer.
Uw Ubuntu-desktop (in het Engels)
Werk met Ubuntu-apps, vensters en werkruimten. Zie alles wat belangrijk is in de bovenste balk.
Apps starten in Ubuntu (in het Engels)
Meer informatie over het starten van apps vanuit het activiteitenoverzicht in Ubuntu.
Geluid, video en foto's (in het Engels)
Ontdek hoe u uw mediabestanden kunt gebruiken, verbinding kunt maken met camera's en meer in Ubuntu.
Netwerken, web en e-mail (in het Engels)
Maak verbinding met internet via een draadloos of bekabeld netwerk, maak een draadloze hotspot en meer in Ubuntu.
Bestanden, mappen en zoeken (in het Engels)
Vind en beheer uw bestanden, of het nu op uw computer, op internet of in back-ups in Ubuntu is.
Software installeren en verwijderen (in het Engels)
Applicaties en andere software toevoegen en verwijderen, omgaan met extra softwarerepository's en meer in Ubuntu.
Hardware en drivers (in het Engels)
Configureer hardware zoals printers, beeldschermen en meer in Ubuntu.
Gebruikers- en systeeminstellingen (in het Engels)
Configureer GNOME zoals u dat wilt, van hardwarecontrole tot privacy-instellingen.
Uitloggen, uitschakelen of schakelen tussen gebruikers (in het Engels)
Meer informatie over het uitschakelen van uw gebruikersaccount, het uitloggen bij uw gebruikersaccount of het schakelen tussen gebruikersaccounts in Ubuntu.
Ubuntu Desktop
Problemen met Ubuntu oplossen en diagnoses stellen voor uw Dell systeem. De prestaties van uw Ubuntu-systeem optimaliseren.
Download het Linux-besturingssysteem dat in de fabriek is geïnstalleerd van een Windows-gebaseerd apparaat
Gebruik dan de Dell OS Recovery Tool om het Dell ISO-bestand met de recovery-image te downloaden en om een opstartbare USB-stick te maken.
Download het Windows-besturingssysteem dat in de fabriek is geïnstalleerd van een Linux-gebaseerd apparaat
Download de Dell recovery Linux ISO-image.
Het Dell BIOS bijwerken in een Linux-of Ubuntu-omgeving