• Snel en eenvoudig bestellen
  • Bestellingen en de verzendstatus bekijken
  • Een lijst met producten maken en openen
  • Beheer uw Dell EMC locaties, producten en contactpersonen op productniveau met Company Administration.

Haal uw XPS uit de doos

Gefeliciteerd met uw nieuwe Dell XPS! Uw XPS verbetert uw productiviteit en biedt een uitzonderlijke gebruikerservaring. Geniet van het verkennen van alle geweldige functies en mogelijkheden die uw Dell te bieden heeft.

Hier volgt een beknopt overzicht van het uitpakken en instellen van uw nieuwe XPS.

De doos uitpakken

1. Verwijder het apparaat eerst voorzichtig uit de verpakking, zorg ervoor dat u geen kabels of accessoires beschadigt en plaats het stevig op een schone, vlakke ondergrond.
  2. Zorg ervoor dat alle bescherming of folie ook van het scherm, de adapters en andere oppervlakken van de computer zijn verwijderd.
  3. Controleer vervolgens of er mogelijk kabels, adapters of accessoires in de doos zitten en haal deze er ook uit.

OPMERKING: Gooi de verpakking pas weg als u de installatie van uw computer hebt voltooid. Bewaar de bij uw computer meegeleverde documentatie of handleidingen.

Het apparaat uit de doos halen

Sluit de XPS aan op een voedingsbron

WAARSCHUWING: Dell Technologies raadt aan de bij uw apparaat meegeleverde voedingskabel of voedingsadapter te gebruiken.

1. Sluit de voedingskabel of voedingsadapter aan op de computer.
  2. Sluit de voedingskabel of voedingsadapter aan op een stopcontact dat altijd eenvoudig toegankelijk is.
Uw all-in-one, desktop en laptop aansluiten op een stopcontact

Schakel uw XPS in

Druk op de aan-uitknop om de XPS in te schakelen en het installatieproces te starten.

Locatie van de aan-uitknop op een all-in-one, monitor, desktop en laptop

Laten we vervolgens uw XPS instellen. Ga aan de slag met Windows op uw XPS of stel uw XPS in met Ubuntu.