• Snel en eenvoudig bestellen
  • Bestellingen en de verzendstatus bekijken
  • Een lijst met producten maken en openen
  • Beheer uw Dell EMC locaties, producten en contactpersonen op productniveau met Company Administration.

Serverbesturingssystemen

Ondersteuning voor Microsoft Windows Server

Dell Technologies werkt nauw samen met Microsoft om de consistente, betrouwbare prestaties van besturingssystemen van Microsoft Windows Server op PowerEdge servers te verzekeren.

Voor meer informatie over het Microsoft Windows Server-besturingssysteem dat wordt ondersteund op specifieke PowerEdge modellen, raadpleegt u Dell PowerEdge/Microsoft Windows Server Operating System Support (LTSC) (in het Engels).

Ga naar De supportbibliotheek voor PowerEdge besturingssystemen voor informatie over het oplossen van problemen met het Microsoft Windows Server-besturingssysteem

Voor meer informatie over de media van het Windows Server-besturingssysteem bij bestelling van een PowerEdge-server, raadpleeg Dell PowerEdge: Microsoft Windows Server-media-/ISO-bestand downloaden.

Ondersteuning voor Linux Server besturingssysteem

Dell Technologies beschikt over uitgebreide Linux-expertise dankzij onze speciale Linux engineering- en technische supportteams. Verscheidene Linux-distributies worden ondersteund via collectieve supportovereenkomsten tussen Dell Technologies en onze respectievelijke Linux-partners.

Support van Dell Technologies voor Direct Linux-besturingssystemen

Dell Technologies behandelt alle problemen met hardware en besturingssystemen, maar verwijst indien nodig door naar de partner.

Support voor Linux-besturingssysteem van Dell Technologies en partners

Dell Technologies behandelt alle hardwareproblemen en biedt collectieve ondersteuning met respectievelijk Oracle voor Oracle Linux/Oracle VM en Canonical voor Ubuntu, ten behoeve van support voor besturingssystemen. Klanten kunnen nog steeds contact opnemen met de Technische support voor hulp.

Hardwarecompatibiliteitslijsten van Partner

Hardwarecompatibiliteitslijsten van PowerEdge servers die compatibel zijn met de betreffende Linux-besturingssystemen.

Hypervisorondersteuning

Raadpleeg de bovenstaande support voor het besturingssysteem voor Microsoft Hyper-V en Red Hat Enterprise Virtualization.

Aanvullende richtlijnen over virtualisatieoplossingen en compatibiliteit Implementatiehandleidingen voor virtualisatieoplossingen.

Andere bronnen

Afbeeldingen eSupport
Ondersteunde serverbesturingssystemen
Zoek de nieuwste besturingssystemen voor uw infrastructuurbehoeften.
Afbeeldingen eSupport
OpenManage-integratie met Windows Admin Center
Vind nuttige supportartikelen, handleidingen, documenten en andere informatie over OpenManage-integratie met Microsoft Windows Admin Center.