• Snel en eenvoudig bestellen
  • Bestellingen en de verzendstatus bekijken
  • Een lijst met producten maken en openen
  • Beheer uw Dell EMC locaties, producten en contactpersonen op productniveau met Company Administration.

Applicaties voor downloadmeldingen

Bij Dell begrijpen we maar al te goed hoe hectisch het leven kan zijn en dat IT-problemen het laatste zijn waar u op zit te wachten. Met dit in het achterhoofd hebben we verschillende tools en oplossingen waarmee we proactief updates uitvoeren en u op de hoogte stellen wanneer er nieuwe drivers of downloads beschikbaar zijn voor uw Dell pc of tablet.

Hieronder vindt u een overzicht met een beschrijving van alle voordelen van de tool en de systeem- en supporteisen. Dell zorgt dat deze notificatietools voortdurend worden bijgewerkt en verbeterd zodat uw Dell aankoop blijft presteren.

SupportAssist voor thuiscomputers is beschikbaar voor Dell pc's met een Windows-besturingssysteem (Inspiron, XPS, Latitude, Vostro, Alienware). Het laat u weten welke nieuwe drivers en BIOS- of firmware-updates beschikbaar zijn om te downloaden. Klik hier voor meer informatie over Dell SupportAssist.

SupportAssist laat u weten wanneer er nieuwe updates beschikbaar zijn, zodat u alle updates in één keer kunt downloaden of ze apart kunt selecteren en op een gewenst tijdstip kunt downloaden. SupportAssist installeert de updates automatisch voor u.

SupportAssist is op de meeste Dell pc's met Windows geïnstalleerd. U kunt dit vinden door te zoeken op SupportAssist in het startmenu van Windows. Als u SupportAssist niet op uw pc vindt, kunt u het hier downloaden.

SupportAssist downloaden

esupport updates pictogram Dell Update is geïnstalleerd als een stand-alone applicatie op consumentenplatforms (Inspiron, Vostro, XPS, Alienware met Windows 7, Windows 8.1 en Windows 10) om systeemsoftware van Dell te voorzien van updates (BIOS, firmware, drivers en applicaties).
Deze tool laat u weten wanneer een noodzakelijke driverupdate beschikbaar is, bijvoorbeeld wanneer Dell een probleem heeft geïdentificeerd wat is opgelost in die nieuwste versie van de driver.

Dell updates 3_0

Dell update voor Microsoft Windows 10 (32- en 64-bits) downloaden
Dell update voor Microsoft Windows 7 en 8.1 downloaden

OPMERKING: U moet zich aanmelden als gebruiker met beheerdersrechten om de Dell Update applicatie te installeren of bij te werken.

esupport updates pictogram Dell Command | Update is onze bedrijfsgerichte applicatie die wordt geïnstalleerd als een stand-alone applicatie op commerciële platforms (OptiPlex, Venue Pro Tablet, Precision, XPS Notebook en Latitude modellen met Windows 7, 8/8.1 en 10. ) om systeemsoftware van Dell te voorzien van updates (BIOS, firmware, drivers en applicaties).

Dell Command updates 3_0

Download Dell Command | Update (CLI) voor systemen met Windows 7, Windows 8.1 en Windows 10
Download Dell Command | Update voor systemen met Windows 10 RedStone 1 en hoger

OPMERKING: U moet zich aanmelden als een gebruiker met beheerdersrechten om de Dell Command | Update applicatie te installeren of bij te werken.

esupport berichtenSupportberichten

U kunt zich ook abonneren, zodat supportberichten rechtstreeks naar uw e-mail worden gestuurd voor uw specifieke product of voor producten waar u mogelijk interesse in hebt. Deze berichten kunnen updates van drivers of algemene productinformatie zijn.

Om u aan te melden en deze te beheren logt u in op uw Dell account en stelt u uw voorkeuren in. Meer informatie vindt u hier.

Dell notificatietools: vergelijkingstabel

Nu u weet op welke manieren u op de hoogte kunt blijven van de systeemupdates die u nodig hebt om de status van uw Dell product te controleren, hebben we de belangrijkste onderdelen in de onderstaande tabel vermeld. Houd er rekening mee dat sommige afhankelijk zijn van het Dell product dat u hebt aangeschaft.

Dell SupportAssist

Dell Update

Dell Command Update

Meldingen van Dell

Ondersteunde platforms

Inspiron, XPS,
Latitude, Vostro,
Venue, Alienware

Inspiron, Vostro, XPS,
Alienware

Latitude, OptiPlex,
Precision, Venue Pro
Tablets, XPS Notebooks

Alle systemen

Compatibele
systemen

Windows 7,
Windows 8.1,
Windows 10

Windows 7,
Windows 8.1,
Windows 10

Windows 7,
Windows 8.1,
Windows 10

Alle ondersteunde

Meldingsniveau

Alle updates

Alle updates

Alle updates

Alle updates

Melding
Methodiek

Meldingen via pushbericht
door
 SupportAssist

Windows
-gebeurtenismeldingen

Windows
-meldingen opgehaald
in opdracht of
gepland voor
automatische
controle/updates
op een doorlopende
basis

E-mail of sms-bericht

Beheerdersrechten
vereist voor uitvoeren van

Ja

Nee

Ja (2.4) Nee (3.0)

Nee