Bluetooth

Finn ut hvordan du bruker eller feilsøker Bluetooth-adaptere og eksterne enheter med Bluetooth med Dell-datamaskiner og -enheter.

Feilsøking
Veiledning og generell informasjon
Laste ned programvare og drivere
  • Vi anbefaler at du har de nyeste driverne og programvareoppdateringene på PC-en, da disse kan inneholde forbedringer som opprettholder best mulig ytelse. Gå til siden Dell nedlastingssenter.
Grafikkort

De innholdsrike videoene våre gir trinnvis støtte og informasjon for å løse forespørselen din. Videoene er på engelsk. Teksting er tilgjengelig for enkelte språk. Du finner flere videoer i Videobiblioteket.(på engelsk)