Přeskočit na hlavní obsah
  • Vkládejte objednávky snadno a rychle
  • Zobrazit objednávky a sledovat stav expedice
  • Vytvořte a přistupujte k seznamu svých produktů
  • Spravujte své profily, produkty a kontakty na úrovni produktů na stránkách Dell EMC pomocí správy společnosti.

Data Domain Boost: Co je doplněk DDBoost a co dělá?

Shrnutí: Zákazník má obecné dotazy týkající se funkčnosti modulu plug-in DDBoost nebo má technické problémy, u nichž existuje podezření, že souvisejí s doplňkem DDBoost.

Tento článek byl zřejmě přeložen automaticky. Máte-li připomínky k jeho kvalitě, informujte nás pomocí formuláře ve spodní části stránky.

Obsah článku


Příznaky

Po instalaci je doplněk DDBoost připraven k použití a nenabízí žádné další vlastní konfigurační položky.

Zákazník má obecné dotazy týkající se funkčnosti modulu plug-in DDBoost nebo má technické problémy, u nichž existuje podezření, že souvisejí s doplňkem DDBoost.

Příčina

Zásuvný modul DDBoost je softwarová knihovna, která při integraci se zálohovacími aplikacemi používajícími protokol TCP/IP využívá připojení TCP/IP podle pokynů zálohovacího softwaru. Vývojáři, kteří se rozhodnou implementovat funkci DDBoost, mohou do svého softwaru přidat funkce, jako jsou skupiny rozhraní (ifgroups), deduplikace na straně klienta a řízená replikace souborů, a tím přidat hodnotu a interoperabilitu s dalšími produkty podporujícími DDBoost.

Produkty Dell EMC nevyžadují samostatnou instalaci doplňku DDBoost. Každý produkt Dell EMC, který podporuje nástroj DDBoost, je vázán na verzi doplňku DDBoost, se kterou je dodáván. Upgrade na novou verzi modulu plug-in DDBoost není možný bez upgradu na novou verzi softwaru Dell EMC.

Většina softwaru třetích stran – například nabídky společností Veritas, Oracle nebo jiných poskytovatelů softwaru jiných společností než Dell EMC – vyžaduje samostatnou instalaci doplňku DDBoost. Tyto produkty třetích stran mohou také vyžadovat další licenční klíče, v závislosti na ceně. U produktů třetích stran s požadavkem na instalaci samostatného zásuvného modulu je možné upgradovat pouze verzi doplňku bez upgradu na novou verzi zálohovacího softwaru.

 Zásuvný modul sám o sobě není schopen provádět zálohování ani fungovat jako zálohovací řešení. U produktů, které vyžadují samostatnou instalaci modulu plug-in DDBoost, lze během jednotlivých kroků instalace změnit pouze položku instalační cesty.

Řešení

Zákazníci si musí být vědomi toho, že doplněk DDBoost je běžná softwarová knihovna, která umožňuje zálohovacímu softwaru používat funkce specifické pro DDBoost. Bez zálohovacího softwaru je zásuvný modul nainstalovaný softwarový balíček, který nenabízí další konfigurační položky ani nastavitelné možnosti. Samotný zásuvný modul také nemůže provádět žádné zálohy ani fungovat jako zálohovací řešení.

Produkty Dell EMC, které podporují nástroj DDBoost, mají tento modul plug-in jako součást softwaru, zatímco produkty třetích stran mohou vyžadovat samostatnou instalaci.  Snadný způsob, jak ověřit, že používaná verze doplňku funguje zamýšleným způsobem, je spustit samostatný test DDPconnchk z klienta nebo zálohovacího serveru.

Vlastnosti článku


Dotčený produkt

Data Domain Boost

Produkt

Data Domain Boost, Data Domain Boost – File System

Datum posledního vydání

20 lis 2020

Verze

2

Typ článku

Solution