Ga naar hoofdinhoud
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Bestellingen en de verzendstatus bekijken
  • Een lijst met producten maken en openen
  • Beheer uw Dell EMC locaties, producten en contactpersonen op productniveau met Company Administration.

De DRAADLOZE USB-ontvanger gebruiken met een Combinatie van Dell draadloos toetsenbord en draadloze muis

Samenvatting: Het volgende artikel bevat informatie over de juiste manier om de DRAADLOZE USB-ontvanger te gebruiken met een Dell draadloos toetsenbord en draadloze muiscombinatie.

Dit artikel is mogelijk automatisch vertaald. Als u feedback hebt over de kwaliteit, laat het ons dan weten via het formulier onderaan deze pagina.

Article content


Instructies


Een Dell toetsenbord en muis gecombineerde USB draadloze ontvanger gebruiken met uw computer

 

Eigenaars van Dell toetsenbord- en muiscombinatieapparaten vereisen slechts het gebruik van één gekoppelde draadloze USB-ontvanger. Sommige combosets voor toetsenbord en muis hebben een DRAADLOZE USB-ontvanger die zowel in het toetsenbord als in de muis is opgeslagen. Er moet slechts één Radio Frequency (RF)-dongle op uw computer worden aangesloten om met beide invoerapparaten te kunnen communiceren.

USB Type-A draadloze ontvanger

(Afbeelding 1 Dell USB Type-A draadloze ontvanger)

Dell Combo producten die specifiek zijn voor dit artikel:

Volg de stapsgewijse instructies in de snelinstallatie- of gebruikershandleidingen van uw muis en toetsenbord om uw apparaten te installeren en te bedienen.

Opmerking: De DRAADLOZE USB-ontvanger is alleen vereist bij gebruik van het draadloze netwerk. U hoeft geen RF-dongle te gebruiken als uw draadloze apparaten ook ondersteuning bieden voor en zijn verbonden via Bluetooth.


Terug naar boven

 

Artikeleigenschappen


Getroffen product
Dell Multi-Device Wireless Keyboard and Mouse Combo KM7120W, Dell Premier Multi Device Wireless Keyboard and Mouse KM7321W, Dell Pro Wireless Keyboard and Mouse KM5221W, Dell Wireless Keyboard and Mouse - KM117, Dell Wireless Keyboard & Mouse KM3322W , Dell Wireless Keyboard and Mouse- KM636 (black) ...
Datum laatst gepubliceerd

12 dec. 2022

Versie

1

Artikeltype

How To