Ga naar hoofdinhoud
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Bestellingen en de verzendstatus bekijken
  • Een lijst met producten maken en openen
  • Beheer uw Dell EMC locaties, producten en contactpersonen op productniveau met Company Administration.

Serverrackrails - Informatie en bronnen

Samenvatting: Informatie over de twee verschillende typen rackrails - schuifrails en statische rails - voor het installeren van een Dell PowerEdge server.

Dit artikel is mogelijk automatisch vertaald. Als u feedback hebt over de kwaliteit, laat het ons dan weten via het formulier onderaan deze pagina.

Article content


Symptomen

Dit artikel bevat informatie over rackrails; deze worden gebruikt voor het installeren van Dell PowerEdge apparaten in serverracks.


Soorten rackrails

Er zijn twee verschillende soorten rackrails beschikbaar:

Statische rails:

Voor montage van servers in een rack zonder de optie om deze na installatie te verplaatsen. Als een andere server direct hierboven is gekoppeld, moet het systeem worden ontkoppeld
voor werkzaamheden aan de serverhardware.

 

Schuifrails:

Voor montage van servers in een rack met de optie om te werken met de serverhardware, zelfs wanneer er een andere server direct boven is gemonteerd. De server kan vanaf de voorkant uit het rack worden getrokken.


Montage-instructies

De instructies voor rackinstallatie zijn beschikbaar als PDF-bestanden in de serverspecifieke handleiding gedeelten op www.dell.com/support.

Bijv.:


Aanvullende informatie

Elk rackserver kan worden gemonteerd in standaard 19" racks. Er zijn slechts enkele towerservers die in een rack kunnen worden gemonteerd met behulp van een Tower to Rack Conversion Kit.
Deze kits zijn beschikbaar voor:

  • T630
  • T320 / T420
  • T610 / T710
 

Download de Dell Enterprise Systems Rail Sizing and Rack Compatibility Matrix (tabel met railmaten en compatibiliteit van Dell Enterprise systemen) voor een gedetailleerd overzicht van alle mogelijke combinaties. (PDF - alleen Engels)


Oorzaak

-

Oplossing

-

Artikeleigenschappen


Getroffen product

Rack Infrastructure, PowerEdge

Datum laatst gepubliceerd

01 okt. 2021

Versie

3

Artikeltype

Solution