Ga naar hoofdinhoud
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Bestellingen en de verzendstatus bekijken
  • Een lijst met producten maken en openen
  • Beheer uw Dell EMC locaties, producten en contactpersonen op productniveau met Company Administration.

KM7321W draadloos toetsenbord en draadloze muis - Shift-, bedieningstoets- en muis scrollfout bij hervatten uit de slaapstand

Samenvatting: In dit artikel wordt een probleem beschreven waarbij Shift, control key en Mouse Scroll Fail mislukken op het Dell KM7321W draadloze toetsenbord en draadloze muis nadat het systeem uit de slaapstand is gehaald. ...

Dit artikel is mogelijk automatisch vertaald. Als u feedback hebt over de kwaliteit, laat het ons dan weten via het formulier onderaan deze pagina.

Article content


Symptomen

Klanten kunnen te maken krijgen met defecte Typematic-functies (Shift en Control Key met muisschuiffunctie) op KM7321W draadloos toetsenbord en muizen. Dit probleem doet zich voor nadat het systeem uit de slaapstand is gehaald.

Specifieke symptomen zijn:
  1. Als de gebruiker op de Ctrl-toets drukt en ingedrukt houdt en vervolgens het scrollwieltje op de muis schuift, werkt de functie in- en uitschakelen niet. Dit gebeurt wanneer de eerste keer wordt ingedrukt wanneer het toetsenbord niet ten minste 40 sec wordt gebruikt na het activeren vanuit de slaapstand. Als de tweede keer wordt ingedrukt, werkt dit zoals normaal.
  2. Als de gebruiker de Shift-toets in MS Excel ingedrukt houdt en op de muisknop op een andere cel klikt om een bereik van cellen te selecteren, werkt de selectiebereikfunctie niet. Dit gebeurt wanneer de eerste keer wordt ingedrukt wanneer het toetsenbord niet ten minste 40 sec wordt gebruikt na het activeren vanuit de slaapstand. Als de tweede keer wordt ingedrukt, werkt dit zoals normaal.

Oorzaak

Oudere firmwareversies (vóór versie 1.3.1) kunnen de Typematic-herkenningsvolgorde tijdens het activeren niet voltooien.

Oplossing

Voer de volgende stappen om het probleem op te lossen: 
  1. Download en installeer Dell Peripheral Manager.
  2. Werk de firmware van de KM7321W bij naar versie 1.3.1 (of hoger). 

Artikeleigenschappen


Getroffen product

Dell Premier Multi Device Wireless Keyboard and Mouse KM7321W

Datum laatst gepubliceerd

14 sep. 2021

Versie

2

Artikeltype

Solution