Ana içeriğe atla
  • Hızla ve kolayca sipariş verin
  • Siparişleri görüntüleyin ve kargonuzun durumunu izleyin
  • Ürünlerinizin listesini oluşturun ve listeye erişin
  • Manage your Dell EMC sites, products, and product-level contacts using Company Administration.

Dell monitörler ve Dell bilgisayar platformları ve grafikleri için bağlantı kılavuzu

Summary: Dell Monitörünüzle birlikte kullanmanız için önerilen kablo uzunluğu ve bilgisayar ve grafik bağlantısı için yönergeler hakkında önemli bilgiler.

Bu makale otomatik olarak çevrilmiş olabilir. Çeviri ile ilgili herhangi bir geri bildiriminiz varsa lütfen bu sayfanın altındaki formu kullanarak bize bildirin.

Article Content


Symptoms


Monitör kabloları için Dell tarafından önerilen kablo uzunlukları, Dell bilgisayar platformları ve grafik bağlantısı için aşağıdaki yönergeleri izleyin.


Dell monitör önerilen kablo uzunluğu

SLN317862_en_US__1icon Dell monitörlerde video kablosu desteği: Dell Monitörler, monitörünüzle birlikte gönderilen video kablolarıyla en iyi şekilde çalışacak şekilde tasarlanmıştır. Çevrimiçi monitör Kullanım Kılavuzları Dell'den yeni satın alındığında monitör kutusunda hangi kabloların gönderildiğini gösterir.
Dell in pazardaki farklı kablo tedarikçileri veya bu kabloları üretmek için kullanılan malzeme, konnektör ve işlem türü üzerinde kontrolü olmadığından Dell, Dell Monitörünüzle birlikte gönderilmeyen kablolarda video performansını garanti etmez.

10 ft'den daha uzun kablolar kullanıyorsanız ve sinyal bütünlüğü sorunlarıyla karşılaşıyorsanız, video sinyalini artırmak için bir tekrarlayıcı satın almanız önerilir. Dell, belirli bir markayı önermez.

Tüm 3. taraf dongle'ların kullanımları Dell tarafından test edilmemiştir ve video uyumluluğu sorunlarına neden olabilir. Dell tarafından onaylanmış Dell parça numaralarına sahip Dell donanım kilitleri vardır.


Dell PC Platformları ve Grafik Kartları için bağlantı notları

  • Dell PC Platformları ve Grafik Kartları, endüstri sertifikasyon standartlarıyla uyumludur.
  • Geliştirme sırasında tüm Dell bilgisayar platformları ve Grafik Kartları, Dell Bağlantı İstasyonları, Dell Donanım Kilitleri ve Dell Monitörler/Video kabloları ile uyumluluk testine tabi tutulur.
  • Üçüncü taraf aygıtların uyumluluğunu garanti edemediğimiz için Dell, Dell bilgisayar platformlarına/grafiklerine bağlı üçüncü taraf aygıtların video performansını garanti edemez.

Cause

Bilgi Yok

Resolution

Belirtiler sekmesine bakın.

Article Properties


Affected Product

Chromebook, Alienware, Inspiron, Latitude, Vostro, XPS, Fixed Workstations

Last Published Date

09 Şub 2024

Version

4

Article Type

Solution