Ana içeriğe atla
  • Hızla ve kolayca sipariş verin
  • Siparişleri görüntüleyin ve kargonuzun durumunu izleyin
  • Ürünlerinizin listesini oluşturun ve listeye erişin
  • Manage your Dell EMC sites, products, and product-level contacts using Company Administration.

Uyku ve Dell bağlantı Istasyonu TB16/TB18DC/WD19TB/WD19DC kullanarak uykudan devam edilirken monitör ekranındaki bozuk karakterler

Summary: Monitör bağlantı noktasına bağlı monitör, uyku modundan çağrıldıktan sonra Dell TB16 Dock deneyimlerine deformasyon.

Bu makale otomatik olarak çevrilmiş olabilir. Çeviri ile ilgili herhangi bir geri bildiriminiz varsa lütfen bu sayfanın altındaki formu kullanarak bize bildirin.

Article Content


Symptoms


KabyLake (KBL) işlemcilere sahip sistemlerde, HDMı bağlantı noktası kullanan bir monitöre Dell bağlantı Istasyonu TB16/TB18DC/WD19TB/WD19DC bir monitöre bağladığınızda, monitör, sistem çalışırken 2 saniye içinde Dell S4/S5 güç durumundan devam eder.

Sorun, soruna neden olan dinamik bir CD saat uygulama değişimi ile ilgilidir.


Resolution

Geçici çözüm çözümü

Geçici çözüm: TB16/TB18DC/WD19TB/WD19DC USB Tip-C ' y i sökme ardından ya da HDMı monitör kablosu bağlantısını TB16/TB18DC/WD19TB/WD19DC Dock ile yeniden bağlayarak soruna geçici bir çözüm bulabilirsiniz.

Bu sorunu, sistem BIOS 'UNU Dell destek/sürücüler & indirmeleriçin mevcut en güncel sürüme güncelleştirerek çözümleyebilirsiniz. Sistem modelinizin ve işletim sisteminizin doğru olduğundan emin olun, category (kategori) açılır menüsünden BIOS ' u seçin ve görünen en son BIOS güncelleştirmesini indirip yükleyin.


Article Properties


Affected Product

Dell Thunderbolt Dock TB16

Last Published Date

16 Şub 2024

Version

6

Article Type

Solution