Ana içeriğe atla
  • Hızla ve kolayca sipariş verin
  • Siparişleri görüntüleyin ve kargonuzun durumunu izleyin
  • Ürünlerinizin listesini oluşturun ve listeye erişin
  • Manage your Dell EMC sites, products, and product-level contacts using Company Administration.

DisplayPort Monitör Algılanmadı veya Dell Universal Dock UD22'de Yalnızca İki Ekran

Summary: Bu makalede, DisplayPort bağlantılı bir ekran göstermeyen veya bağlantı istasyonunun yalnızca iki harici ekranla sınırlı olduğu Dell Universal Dock'un (UD22) nasıl çözüleceği anlatılmaktadır. ...

Bu makale otomatik olarak çevrilmiş olabilir. Çeviri ile ilgili herhangi bir geri bildiriminiz varsa lütfen bu sayfanın altındaki formu kullanarak bize bildirin.

Article Content


Symptoms

Dell Universal Dock, yalnızca iki harici monitörde video görüntüleyebilir. Bu monitörler yalnızca HDMI bağlantı noktasına ve DisplayPort 1 bağlantı noktasına (HDMI yakınında) veya USB Type-C bağlantı noktasına bağlandığında çalışır. DisplayPort #2'ye (ağ bağlantısının yanında) bağlı bir monitör hiç video görüntülemeyebilir (Şekil 1).

Dell Universal Dock UD22

Şekil 1. Harici monitörler yalnızca HDMI (Kırmızı) ve DisplayPort1 veya USB Type-C bağlantı noktalarında (Turuncu) çalışır

DisplayLink video sürücüsü yüklenmeden yalnızca HDMI bağlantı noktası ve DisplayPort #1 veya USB Type-C bağlantı noktası etkindir. DisplayPort #2, DisplayLink sürücüsüne bağlıdır ve bağlı bilgisayarda DisplayLink sürücüsü yüklü olmadığında çalışmaz.

Cause

DisplayLink sürücüsü bağlı bilgisayara yüklü olmadığı için bağlantı istasyonu tasarlandığı gibi çalışıyor.

Resolution

Dell Universal Dock'un üç veya dört monitör yapılandırmasında çalışması için DisplayLink sürücüsünün yüklü olması gerekir. Sürücü, Dell Destek Web Sitesinden indirilebilir (Şekil 2).

DisplayLink sürücüsü

Şekil 2. Dell Universal Dock (UD22) DisplayLink sürücüsünü indirme

Not: Dell Technologies, optimum bağlantı istasyonu performansı için bağlantı istasyonuna en son BIOS güncelleştirmesini ve mevcut tüm bellenim güncelleştirmelerini yüklemenizi önerir.

DisplayLink sürücüsünün yüklenmesinden önce DisplayLink Manager'daki harici ekranlarda hiçbir DisplayLink aygıtı algılanmadı mesajı gösterilir (Şekil 3).

No DisplayLink devices detected (DisplayLink aygıtı algılanmadı)

Şekil 3. DisplayLink Aygıtı algılanmadı.

DisplayLink sürücüsü yüklendikten sonra ekranlar algılanır (Şekil 4).

Ekranlar, DisplayLink sürücüsü yüklendikten sonra algılanır

Şekil 4: Ekranlar, DisplayLink sürücüsü yüklendikten sonra algılanır

Dell Universal Dock'ta (UD22) birden fazla harici ekranı yapılandırma hakkında daha fazla bilgi için destek sayfamıza gidin.

Article Properties


Affected Product

Dell Universal Dock UD22

Product

Dell Universal Dock UD22

Last Published Date

15 May 2024

Version

5

Article Type

Solution