Skip to main content
  • Розміщуйте замовлення швидко і легко
  • Переглядайте замовлення та відстежуйте свій статус доставки
  • Створення списку своїх продуктів і доступ до нього
  • Керуйте своїми сайтами, продуктами та контактами на рівні продуктів Dell EMC за допомогою адміністрації компанії.

Посібник із підключення моніторів Dell, платформ і графіки Dell PC

Summary: Важлива інформація щодо рекомендованої довжини кабелю для використання з монітором Dell та вказівок щодо підключення ПК та графіки.

This article may have been automatically translated. If you have any feedback regarding its quality, please let us know using the form at the bottom of this page.

Article Content


Symptoms


Дотримуйтесь наведених нижче вказівок щодо рекомендованої Dell довжини кабелю для кабелів монітора, а також платформ Dell для ПК та підключення до графіки.


Рекомендована довжина кабелю монітора Dell

SLN317862_en_US__1icon Підтримка відеокабелю на моніторах Dell: Монітори Dell призначені для оптимальної роботи з відеокабелями, які постачаються разом із монітором. Онлайн-монітор Посібники користувача покаже вам, які кабелі поставляються в коробці монітора при покупці New від Dell.
Оскільки Dell не має контролю над різними постачальниками кабелів на ринку або типом матеріалу, роз'єму та процесу, які використовуються для виробництва цих кабелів, Dell не гарантує відтворення відео на кабелях, які не постачаються разом із монітором Dell.

Якщо ви використовуєте кабелі довжиною понад 10 футів і виникають проблеми з цілісністю сигналу, бажано придбати ретранслятор для посилення відеосигналу. Dell не рекомендує якусь конкретну марку.

Використання всіх ключів 3-ї сторони не перевіряється Dell і може спричинити проблеми із сумісністю відео. Існують ключі Dell із номерами деталей Dell, які були кваліфіковані Dell.


Примітки щодо підключення для платформ і графіки ПК Dell

  • Платформи та графіка Dell PC відповідають галузевим стандартам сертифікації.
  • Під час розробки всі платформи та графіка Dell PC проходять тестування на сумісність із док-станціями Dell, ключами Dell і моніторами/відеокабелями Dell.
  • Оскільки ми не можемо гарантувати відповідність пристроїв сторонніх виробників, Dell не може гарантувати продуктивність відео пристроїв сторонніх виробників, підключених до Dell PC Platforms/Graphics.

Cause

Н.А.

Resolution

Перейдіть на вкладку Симптоми.

Article Properties


Affected Product

Chromebook, Alienware, Inspiron, Latitude, Vostro, XPS, Fixed Workstations

Last Published Date

09 Feb 2024

Version

4

Article Type

Solution