Fjerne fastkjørt papir i skriveren

Innholdsfortegnelse:

1. Fjerne fastkjørt papir i skriveren
  2. Laste ned og vise skriverhåndbøker

Denne artikkelen inneholder informasjon om hvordan du fjerner fastkjørt papir i skriveren.

1. Fjerne fastkjørt papir i skriveren

1. Slå av skriveren, og koble skriveren fra stikkontakten.

2. Åpne skriveren, og se om det er fastkjørt eller feilmatet papir i papirbanen.
    • Du finner de viktigste områdene i papirbanediagrammene som vanligvis finnes på det innvendige dekselet, eller i skriverhåndboken. Hvis du trenger ytterligere informasjon om tilgang til skriverhåndboken, kan du se delen Laste ned og vise skriverhåndbøker.

FORSIKTIG: De indre delene av skriveren kan være svært varme! Vær FORSIKTIG.

3. Hvis papiret ser ut til å være krøllet eller sammenpresset, fjerner du forsiktig alt det fastkjørte papiret.

4. Hvis papiret ser ut til å ha feil vinkel, kan det være feilmatet gjennom skriveren. Fjern arket.
    • Fjern papirbunken, og legg i papiret på nytt. Kontroller at papirføringen er riktig justert.

5. Lukk skriverdekselet/-dekslene.

6. Koble skriveren til stikkontakten.

7. Slå på skriveren igjen.
    Merk: Hvis skriveren fortsatt indikerer fastkjørt papir, gjentar du trinn 1 til og med 6.

8. Send utskriftsjobben på nytt.

Tilbake til toppen

2. Laste ned og vise skriverhåndbøker

1. Gå til siden for Dells produktutvelger.

2. Under Skriv inn service-ID-en din skriver du inn skriverens service-ID for å få en kortfattet liste over drivere for produktmodellen din. Klikk på Send for å fortsette.
    Merk: Du finner informasjon om hvordan du finner skriverens service-ID i følgende artikkel i Dells kunnskapsbase: How to Find the Service tag on a Dell Printer (Slik finner du service-ID-en på en Dell skriver).

Merk: Hvis service-ID-en ikke er tilgjengelig:
    1. Klikk på Printers (Skrivere).
    2. Klikk på Svart-hvitt-laserskrivere, fargelaserskrivere eller alt-i-ett-blekkskrivere.
    3. Velg skrivermodellen (skriverens modellnummer vises foran på skriveren).

3. Klikk på Manuals (Håndbøker).

4. Klikk på PDF til høyre for håndboken du ønsker.
    Merk:
    • Hvis håndboken er tilgjengelig på andre språk, vises det et Flere språk-alternativ.
    • En gratis PDF-leser (kalt Acrobat) er tilgjengelig fra Adobe.

Tilbake til toppen

Klikk på knappen nedenfor for å Tweete tilbakemeldinger eller be om hjelp til noe i artikkelen ovenfor.

Artikkel-ID: SLN289847

Dato sist endret: 24/01/2017 09:55 AM