Hopp til hovedinnhold
  • Legg inn bestillinger raskt og enkelt
  • Vis bestillinger og spor forsendelsesstatus
  • Opprett og få tilgang til en liste over produktene dine
  • Administrer Dell EMC-områder, produkter og kontakter for produktnivå ved hjelp av virksomhetsadministrering.

Hva er USB PowerShare-funksjonen på bærbare Dell-PC-er

Sammendrag: Denne artikkelen beskriver PowerShare-funksjonen (Power Share) på bærbare Dell-PC-er som gjør at du kan lade USB-enheter når den bærbare PC-en bruker batteristrøm. (Eksempel: Mobiltelefoner, CD-spillere, DVD-spillere, MP3-spillere, og så videre.) ...

Det kan hende at denne artikkelen er oversatt automatisk. Hvis du har tilbakemeldinger angående kvaliteten, kan du gi oss beskjed ved hjelp av skjemaet nederst på denne siden.

Artikkelinnhold


Instruksjoner

MERK: Du kan enkelt identifisere bærbare datamaskiner med denne funksjonen. Se etter enten lynet eller batteriets USB-symbol ved siden av USB-porten på kabinettet til den bærbare datamaskinen.  

På mange av de nye bærbare PC-ene er standardinnstillingen i alternativet Basic Input Output System (BIOS) for USB PowerShare: Deaktivert

Bare USB-porter med enten et lynikon eller et batteriikon som vist på følgende bilder kan brukes til dette formålet.

USB PowerShare-lynikon

(Figur 1 USB PowerShare-lynikon)

Batteriikon for USB PowerShare

(Figur 2 USB PowerShare-batteriikon)

MERK: Trykk på F2-funksjonstasten på tastaturet på Dell-logoskjermen etter at du har slått på den bærbare PC-en for å angi BIOS.

BIOS-innstillingen USB PowerShare

Du kan aktivere PowerShare på den bærbare datamaskinen og konfigurere den under overskriften Innebygde enheter. Du kan velge hvor mye batterilading som kan brukes til deling. (Se følgende bilde.) Hvis du setter den til 25%, kan USB-enheten lade opp til laptopbatteriet når 25% av full kapasitet.

(Eksempel: Helt til den bærbare PC-en har brukt 75 % av batteriladingen.)

MERK: Innstillingsmenyen kan variere avhengig av BIOS-revisjonen på den bærbare datamaskinen. Se etter innebygde enheter eller systemkonfigurasjon i BIOS-innstillingene. Følgende skjermbilder viser noen av de ulike menyoppsettene og ordlyden for USB PowerShare-alternativene. Se etter enten alternativet USB PowerShare eller USB Configuration (USB-konfigurasjon).

USB PowerShare BIOS-skjerm

(Figur 3 USB PowerShare BIOS-skjerm)

USB PowerShare-funksjonen er slått av, og enheter som er koblet til USB PowerShare-porten, lades ikke når dette alternativet er angitt til Deaktivert. Du kan aktivere funksjonen ved å velge en hvilken som helst annen innstilling. (Du må angi hvor stor batterikapasitet den bærbare PC-en skal ha der den slutter å lade en USB-enhet som er koblet til en av USB PowerShare-portene.)

MERK: PowerShare kan settes til å gi strøm til enheter når den bærbare PC-en er i strømsparingsmodus (ventemodus), eller slås av (slått av). Dette avhenger av BIOS-innstillingene du velger i nyere BIOS-revisjoner. Dette kan tappe batteriet hvis strømadapteren ikke er koblet til.
  • S1: USB-strøm er aktivert som standard med enten nettstrøm eller batteri (slått på)
  • S3: Batteri eller nettstrøm (ventemodus)
  • S4 og S5: Kun nettstrøm (dvalemodus og slått av)
MERK: Den bærbare PC-en kan tillate at batteriet lades ut til 50 % før PowerShare-funksjonen er deaktivert. Dette avhenger av modellen til bærbar PC og revisjonen av BIOS.

Kontroller at alternativene for USB-konfigurasjon er aktivert og krysset av. (Alternativene du ser, avhenger av modellen til den bærbare datamaskinen og revisjonen av BIOS. Følgende skjermbilde er bare et eksempel.)

Skjermbilde for BIOS USB-konfigurasjon

(Figur 4 Bilde av USB USB-konfigurasjon i BIOS)

MERK: Noen eldre bærbare PC-er støtter ikke USB PowerShare-funksjonen. (Eksempel: Latitude E6510.) 

Nyere bærbare Dell-PC-er bruker Dell AgS BIOS. (Gjeldende Dell BIOS inkluderer berøringsskjerm og styreplatefunksjonalitet utenfor operativsystemet som brukes på den bærbare PC-en.) Du må aktivere USB PowerShare- eller Aktiver USB PowerShare-innstillingen under Strøminnstillinger-menyen for denne typen BIOS. (Se figur 5):

Aktivere USB PowerShare innstillingen

Figur 5: Aktivere USB PowerShare-innstillingen i BIOS

Kjør diagnosetester

Gå til Diagnostikk for Dell-hurtigtest og følg instruksjonene for å hjelpe deg hvis du har problemer med USB-porter.

Tilleggsinformasjon

Anbefalte artikler

Her er noen anbefalte artikler relatert til dette emnet som kan være av interesse for deg.


 

Støtte ved utløpt serviceEr du utenfor garantien? Det er ikke noe problem. Gå til nettstedet Dell.com/support, skriv inn service-ID-en din og se tilbudene våre.

MERK: Tilbudene er bare tilgjengelige for PC-kunder i USA, Canada, Storbritannia, Frankrike, Tyskland og Kina. Server- og lagringsprodukter gjelder ikke.

Artikkelegenskaper


Berørt produkt

Alienware, Inspiron, Latitude, Vostro, XPS, Mobile Workstations

Dato for siste publisering

10 apr. 2024

Versjon

9

Artikkeltype

How To