• Afgiv ordrer hurtigt og nemt
  • Se ordrer og spor status for din forsendelse
  • Opret og få adgang til en liste med dine produkter
  • Administrer dine Dell EMC-websteder, -produkter og -kontaktpersoner på produktniveau ved hjælp af Company Administration (Virksomhedsadministration).

Dell Backup and Recovery

Sikker, enkel og pålidelig databeskyttelse

Dell Backup and Recovery er et program til sikkerhedskopiering og gendannelse, der er designet til pålideligt at beskytte dine vigtigste digitale dokumenter og minder med nogle få klik.

Sikkerhedskopiering af dine data med Dell Backup and Recovery kan beskytte mod datatab forårsaget af:

• Virusangreb
  • Sletning af filer ved et uheld
  • Beskadigelse af operativsystem/software
  • Hardwarefejl*
* Hvis data sikkerhedskopieres til et sekundært drev.

Dell Backup and Recovery-programmet fås i to versioner – Basic og Premium.

Bemærk: Dell Backup and Recovery Cloud-tjenesten udfases, og der accepteres ikke nye abonnementer. Hvis du er nuværende Dell Backup and Recovery Cloud-abonnent, sendes vigtige servicemeddelelser til den e-mailadresse, der er registreret for tjenesten. Se Ofte stillede spørgsmål om Cloud-afvikling her for at få flere oplysninger.

Download Dell Backup and Recovery

Dell Backup and Recovery Basic er forhåndsinstalleret på nye Dell-enheder med Windows 7 eller Windows 8, der er leveret før 14. april 2016, og omfatter følgende funktioner:

• Oprettelse af geninstallationsdiske til din enhed
  • Gendannelse af systemet til den oprindelige fabrikstilstand
  • Manuel sikkerhedskopiering og gendannelse af dine data

Software – Dell Backup and Recovery-enhed

Beskyt dine data med tre enkle trin:

• Vælg, "hvad" du vil sikkerhedskopiere
    Sikkerhedskopiér hele systemet eller blot nogle enkelte filer
  • Vælg, "hvor" du vil sikkerhedskopiere
    Sikkerhedskopiér til den primære harddisk, et USB-drev eller begge dele.
  • Vælg, "hvornår" du vil sikkerhedskopiere
    Sikkerhedskopiér, når det passer dig, eller brug funktionen Løbende databeskyttelse** for at beskytte dine personlige filer, når du opretter dem
** Løbende databeskyttelse er ikke del af Basic-versionen.

Installation og systemkrav

Installation af Dell Backup and Recovery

• Kontrollér, at din enhed overholder minimumsystemkravene.
  • Gem alle åbne filer, og luk alle åbne programmer.
  • Fjern alle tidligere installerede Dell-sikkerhedskopieringsprogrammer (Dell Backup and Recovery Manager, Dell DataSafe Local, Dell Data Safe Online).
  • Download Dell Backup and Recovery, og kør derefter konfigurationsprogrammet.
  • Klik på Ja, hvis du bliver spurgt, om programmet må foretage ændringer på computeren.
  • Følg vejledningen på skærmen.
  • Genstart systemet, hvis du bliver bedt om det.
  • Når systemet er genstartet, skal opdateringen afsluttes, inden du bruger programmet.
  • Du starter Dell Backup and Recovery ved at klikke på Start, skrive Backup i søgefeltet og derefter klikke på ikonet Dell Backup and Recovery (et hvidt ur i et blåt kvadrat).
Minimumsystemkrav

• Operativsystem: Windows 7, Windows 8, Windows 8.1
  • Processor: 1 GHz eller hurtigere
  • Systemhukommelse (RAM): 1 GB (32-bit) eller 2 GB (64-bit)
  • Harddiskplads: Mindst 16 GB ledig plads eller mere

Adgang til Dell Backup and Recovery under systemopstart

Hvis operativsystemet ikke kan startes på grund af fejl under opstart, kan du stadig starte Dell Backup and Recovery.

For Windows 8/8.1:
Tryk på F12 under opstart (startskærmen), og vælg "Dell Backup and Recovery" i opstartsmenuen.

Opstartsmenuen

For Windows 7:

• Tryk på F8 under opstart (startskærmen)
  • Vælg "Reparer din computer"
  • Vælg "Dell Backup and Recovery" i menuen Indstillinger for genoprettelse

Menuen Indstillinger for genoprettelse

Systemsikkerhedskopier

Sikkerhedskopiering af dine personlige data med Dell Backup and Recovery Basic er en god start til at beskytte dine værdifulde personlige data. Hvis systemet er inficeret med en virus, eller hvis der opstår systemnedbrud eller hardwarefejl, kan du imidlertid gendanne hele systemet med en systemsikkerhedskopi, herunder programmer, indstillinger og personlige data, til et tidligere tidspunkt. Hvis du har opgraderet til Dell Backup and Recovery Premium, kan du oprette systemsikkerhedskopier og få den mest omfattende databeskyttelse.

Løbende databeskyttelse

Hvis du har opgraderet til Dell Backup and Recovery Premium, får du ekstra fleksibilitet til planlægning af sikkerhedskopiering af data eller endda kontinuerlig beskyttelse af dine vigtigste data. Med den kontinuerlige databeskyttelsesfunktion får du mulighed for at beskytte dine aktive dokumenter i realtid og gå tilbage til en version, du tidligere har gemt, uanset om det er få minutter eller flere uger siden.

Flere funktioner

Ud over systemsikkerhedskopier og kontinuerlig databeskyttelse muliggør Dell Backup and Recovery Premium følgende funktioner:

• Administration og sammenfletning af sikkerhedskopier uden oprettelse af dubletter af dine filer, hvilket sparer plads
  • Sikkerhedskopiering og gendannelse af filer ud fra deres type: billede, video, e-mail, dokument
Få mere at vide om Premium-funktioner

Flere supportressourcer