Dellin kannettavan tietokoneen tunnistaminen

Dellin kannettavan tietokoneen palvelutunnuksen etsiminen

Palvelutunnus on seitsemän merkin pituinen koodi, ja pikahuoltokoodi on 10–11 numeron pituinen koodi, joka on palvelutunnuksen numeerinen versio.
Näiden tuotetunnisteiden avulla Dell saa käyttöönsä laitteesi tiettyjä teknisiä tietoja ja takuutietoja, joiden avulla voimme tarjota mukautettuja tukivaihtoehtoja.

Dellin kannettavissa tietokoneissa Dell-palvelutunnustarra on pohjassa. Joissakin malleissa on läppä, joka peittää tarran.

esupport-barcord

Windows-käyttäjät voivat havaita palvelutunnuksen automaattisesti SupportAssistin avulla.
Tutustu myös siihen, miten voit etsiä palvelutunnuksen Windows Command Promptin avulla.

Video
Dellin kattavat videot tarjoavat vaiheittaiset ohjeet ja tiedot kyselysi ratkaisemiseksi. Videot ovat englanninkielisiä. Joillekin kielille on saatavana tekstitys. Lisää videoita löytyy Dellin Videokirjastosta.

Katso tästä videosta, missä palvelutunnustarra sijaitsee Dellin kannettavassa tietokoneessa. Jos et löydä sitä, katso järjestelmän käynnistystä käsittelevää kohtaa Kannettavan tietokoneen palvelutunnuksen etsiminen.