Kannettavat tietokoneet

Etsi kannettavan tietokoneesi palvelutunnus

Palvelutunnus on seitsemän merkin pituinen koodi, ja pikahuoltokoodi on kymmenen numeron pituinen koodi, joka on palvelutunnuksen numeerinen versio. Kumpikin koodi on kannettavan tietokoneen pohjassa. Näiden tuotetunnisteiden avulla Dell saa käyttöönsä laitteesi tiettyjä teknisiä tietoja ja takuutietoja, jotta voimme tarjota mukautettuja tukivaihtoehtoja.

Kannattavien tietokoneiden mallit: Latitude, Inspiron, XPS, Precision, Vostro ja Alienware.

Video näyttää, mistä Dellin kannettavien tietokoneiden huoltomerkintä löytyy, tai jos ei löydy, järjestelmän käynnistyksestä (01:45) (Vain englanniksi)