• Legg inn bestillinger raskt og enkelt
  • Vis bestillinger og spor forsendelsesstatus
  • Opprett og få tilgang til en liste over produktene dine
  • Administrer Dell EMC-områder, produkter og kontakter for produktnivå ved hjelp av virksomhetsadministrering.

Apper til Dell-maskiner

La oss introdusere noen applikasjoner som kan være forhåndsinstallert på Dell-datamaskinen. Vanlige forhåndsinstallerte applikasjoner på Dell-datamaskiner inkluderer SupportAssist, MyDell, Dell Digital Delivery og Dell Optimizer. Disse applikasjonene er utformet for å hjelpe deg med å optimere datamaskinens ytelse, holde systemet oppdatert med de nyeste programvare- og driveroppdateringene og gi hjelp til feilsøking når det er nødvendig.

MERK: Forhåndsinstallerte applikasjoner kan variere avhengig av den spesifikke modellen og konfigurasjonen av Dell-datamaskinen.

SupportAssist

SupportAssist automatiserer støtte fra Dell ved proaktiv og prediktiv identifisering av maskinvare- og programvareproblemer på PC-en din. SupportAssist adresserer problemer med systemytelse og stabilisering, forhindrer sikkerhetstrusler, overvåker og oppdager maskinvarefeil.

Last ned SupportAssist for hjemme-PC-er, og logg på med Dell-kontoen din.

Start nå-knapp på SupportAssist-appen for Windows

MyDell

Helt nye MyDell er en programvare for optimering basert på kunstig intelligens (AI), som leverer intelligente funksjoner for automatisk finjustering av PC-en for utmerket lyd, video og batteri og ytelse. Hver MyDell-opplevelse er forskjellig for hver bruker siden den lærer og reagerer på atferden til hvordan datamaskinen brukes.

MyDell versjon 3.1.1 støtter Windows 10 21H2 (64-biters) eller nyere, og Windows 11 21H2 (64-biters) eller nyere operativsystemer.

Den nyeste versjonen av MyDell er tilgjengelig for stasjonære og bærbare Inspiron-, Vostro- og XPS-PC-er.

Last ned MyDell 3.1.1

MyDell-appen viser kontrollsenterknappene for applikasjoner, lyd, mus og tastatur, nettverk, strøm, tilstedeværelsesregistrering, video og webkamera

Dell Digital Delivery

Dell Digital Delivery eller Alienware Digital Delivery er en enkel måte å kjøpe programvare fra Dell på. Du kan automatisk laste ned og installere programvaretitler på utvalgte systemer. Dell Digital Delivery er forhåndsinstallert på de fleste Dell-PC-er.

Trenger du hjelp med å installere Dell Digital Delivery eller Alienware Digital Delivery på nytt? Last ned appen fra Dell.com/support/drivers.

Kjøpt programvare som vises i Dell Digital Delivery-appen

Dell Digital Locker

Dell Digital Locker er en sikker nettportal der du kan vise, aktivere og administrere programvare, abonnementer og lisensieringsinformasjon. Du kan

• laste ned kjøpt programvare
  • få tilgang til lisensnøkler for produkter
  • løse inn registreringskoder for å få tilgang til programvare som er kjøpt via en Dell-partner
  • laste ned tilknyttede oppdateringer og korrigeringsfiler
  • vise andre typer digitale ressurser og sertifikater
  • administrere abonnementer for service, programvare og andre tjenester med regelmessige regninger.

Logg på Dell Digital Locker ved hjelp av e-postadressen som ble brukt på kjøpstidspunktet.

Programvare og lisenser vises på Dell Digital Locker-nettstedet

Dell Optimizer

Dell Optimizer optimerer ytelsen til enheten på en intelligent måte ved hjelp av kunstig intelligens og maskinlæring. Dell Optimizer konfigurerer systeminnstillingene dynamisk for å optimere ytelsen til applikasjonene dine. Det forbedrer produktiviteten, ytelsen og brukeropplevelsen gjennom analyse og læring av systembruk.

Dell Optimizer støttes bare på Latitude, Dell Precision-arbeidsstasjoner og OptiPlex-systemer lansert etter mars 2020. Last ned Dell Optimizer fra Dell.com/support/drivers.

Vil du vite mer? Se dokumentasjonen for Dell Optimizer.

Analyse, applikasjoner, lyd, nettverk og av/på-knapp vises på Dell Optimizer-appen

Microsoft-apper

Office

Installere Office

Følg disse trinnene for å installere Office.

1. Office er forhåndsinstallert på utvalgte Dell-PC-er. Gå til Start > Alle apper > Office. Hvis Office ikke er forhåndsinstallert, går du til Office.com og logger deg på ved hjelp av Microsoft-kontoen som er tilknyttet Office-kjøpet.
  2. Når du har logget på fra Office-startsiden, velger du Installer (eller avhengig av hvilken versjon du har, Installer apper).
  3. Avhengig av nettleseren velger du Kjør (i Microsoft Edge eller Internet Explorer), Oppsett (i Chrome) eller Lagre fil (i Firefox).
    Hvis du ser ledeteksten for brukerkontokontroll der det står: Vil du tillate at denne appen gjør endringer på enheten din? Velg Ja.
  4. Installasjonen er fullført når du ser «Alt er klart! Office er installert nå», og en animasjon spilles av for å vise deg hvor du finner Office-applikasjoner på datamaskinen. Velg Lukk.

Office-aktivering

Følg disse trinnene for å aktivere Office.

1. Åpne en Office-app, for eksempel Word eller Excel. Hvis du for eksempel vil åpne Word, går du til Start > Alle apper > Word.
  2. Når appen åpnes, må du lese og godta lisensavtalen. Office er aktivert og klar til bruk.
    MERK: Aktiveringsveiviseren vises hvis Office har problemer med å aktivere. Fullfør trinnene i veiviseren for å fullføre aktiveringen.

Hjelp til konfigurering av Office-apper som Word, Excel, Outlook

Enten du bruker Microsoft 365- eller Office 2021-, 2019- eller tidligere versjoner, kan du få nyttige ressurser fra Hjelp og læring fra Microsoft.

Microsoft Teams

Microsoft Teams hjelper deg med å møte og chatte med andre, dele filer på Internett og samarbeide med andre brukere, alt-i-ett-appen.

Microsoft Teams er tilgjengelig for Windows, Mac, Internett og Android- eller iOS-mobile enheter.

Finn ut mer om Microsoft Teams på https://www.microsoft.com/microsoft-teams.

Påloggingsknapp på Microsoft Teams-appen

Microsoft Bilder

Microsoft Bilder, eller Bilder-appen, hjelper deg med å vise og organisere alle bilder og videoer. Med Bilder-appen sikkerhetskopierer du bildene dine til OneDrive for å beskytte dem slik at de er tilgjengelige på tvers av alle enhetene dine. Du kan administrere lagringsplassen direkte fra Bilder-appen. Microsoft Bilder er et kostnadsfritt program som er tilgjengelig for enheter som kjører Windows 10 og nyere versjoner.

Hvis du vil åpne Bilder-appen, går du til Start > Bilder.

Når du dobbeltklikker på en bildefil, åpnes den i Bilder-appen som standard. Hvis et annet program er angitt som standard bildevisningsprogram, høyreklikker du på bildet og velger Åpne med > Bilder.

Når bildet åpnes i appen, bruker du verktøyene øverst i vinduet til å redigere, rotere, beskjære eller zoome inn på bildet.

Microsoft Bilder-app for Windows

E-post og kalender

Appene E-post og Kalender hjelper deg med å holde deg oppdatert på e-posten din, administrere timeplanen og holde kontakten med venner eller familie.

Appene E-post og Kalender støtter Office 365, Exchange, Outlook.com, Gmail, Yahoo!, og andre populære kontoer. Velg Legg til konto for å komme i gang.

Trenger du hjelp med appene E-post og Kalender? Velg Innstillinger-ikonet nederst i venstre hjørne av appen, og velg deretter Hjelp > Åpne hjelp.

Legg til konto-knappen i e-postappen i Windows

Kommunikasjons- eller videokonferanseapper

Videokonferanser har blitt et viktig verktøy i dagens sammenkoblede verden, enten det handler om å holde tritt med familien, diskutere viktige prosjekter med kolleger eller utvide kunnskapen din gjennom virtuell læring. Disse appene tilbyr ulike funksjoner som skjermdeling, chatfunksjoner og mulighet til å ta opp møter for fremtidig referanse. Her er en liste over noen applikasjoner for videokonferanser som er populære og mye brukte.

Microsoft Teams

Hvis du vil laste ned Microsoft Teams, går du til https://www.microsoft.com/microsoft-teams/download-app.

Få hjelp på Hjelp og læring med Microsoft Teams for å sette opp, konfigurere og feilsøke problemer med Microsoft Teams.

Zoom

Hvis du vil laste ned Zoom, går du til https://zoom.us/download (på engelsk).

støtte for at Zoom (på engelsk) for å sette opp, konfigurere og feilsøke problemer med Zoom.

Discord

Gå til https://discord.com/download for å laste ned Discord.

Få støtte hos Discord Help Center for å sette opp, konfigurere og feilsøke problemer med Discord.

Webex

Hvis du vil laste ned Webex, går du til https://www.webex.com/downloads.html (på engelsk).

Få hjelp på Webex Support (på engelsk) for å sette opp, konfigurere og feilsøke problemer med Webex.

Google Meet

Gå til https://meet.google.com/ (på engelsk) for å laste ned Google Meet.

Få støtte hos Google Meet Help Center (på engelsk) for å sette opp, konfigurere og feilsøke problemer med Google Meet.

Slack

Hvis du vil laste ned Slack, går du til https://slack.com/download (på engelsk).

Få støtte på Slack Help Center (på engelsk) for å sette opp, konfigurere og feilsøke problemer med Slack.

La oss deretter lære om ulike alternativer for å sikkerhetskopiere personlige data eller gjenopprette datamaskinen.

Videoressurser (på engelsk)

Getting Started: Apps for your Dell

Let us introduce you to pre-installed Dell applications on your Windows PC that help you optimize your experience with Dell PCs.

After exploring the pre-installed apps, let us learn how to back up or restore your Windows PC.

Helpful links:
If SupportAssist is not preinstalled on your Windows PC, download SupportAssist for Home PCs.
Download Dell Digital Delivery or Alienware Digital Delivery from Dell Drivers & Downloads website.
Sign in to Dell Digital Locker using the email address used at the time of purchase.
Need help with Microsoft 365, Office 2021, Office 2019, or previous version, go to Microsoft help and learning website.