• Legg inn bestillinger raskt og enkelt
  • Vis bestillinger og spor forsendelsesstatus
  • Opprett og få tilgang til en liste over produktene dine
  • Administrer Dell EMC-områder, produkter og kontakter for produktnivå ved hjelp av virksomhetsadministrering.

Pakk ut XPS

Gratulerer med din nye Dell XPS! XPS vil øke produktiviteten din og gi en eksepsjonell brukeropplevelse. Du kan utforske alle de flotte funksjonene og mulighetene maskinen har å tilby.

La oss lede deg gjennom en rask oversikt over hvordan du pakker ut og konfigurerer din nye XPS.

Pakk ut av esken

1. Fjern først enheten forsiktig fra emballasjen, pass på at du ikke skader noen kabler eller tilbehør, og plasser den trygt på et rent og jevnt underlag.
  2. Kontroller at alle beskyttelsesdeksler eller -filmer også fjernes fra datamaskinens skjerm, adaptere og andre overflater.
  3. Deretter ser du etter kabler, adaptere eller tilbehør som kan være inkludert i esken, og tar ut dem også.

MERK: Du må ikke kaste emballasjen før du har konfigurert datamaskinen. Behold papirene eller veiledningene som leveres med datamaskinen.

Ta ut enheten fra esken

Koble XPS til en strømkilde

ADVARSEL: Dell Technologies anbefaler at du bruker strømkabelen eller strømadapteren som følger med enheten.

1. Koble strømkabelen eller strømadapteren til datamaskinen.
  2. Koble strømkabelen eller strømadapteren til et vegguttak som alltid er lett tilgjengelig.
Koble alt-i-ett, stasjonær datamaskin og bærbar PC til en stikkontakt

Slå på XPS

Trykk på av/på-knappen for å slå på XPS og starte konfigurasjonsprosessen.

Plassering av av/på-knapp på alt-i-ett, skjerm, stasjonær datamaskin og bærbar PC

Nå kan vi konfigurere XPS. Kom i gang med Windows på XPS eller konfigurer XPS med Ubuntu.

Videoressurser

How to unbox your XPS 14 9440

This video will demonstrate how to unbox your XPS 14 9440.
How to unbox your XPS 16 9640

This video will demonstrate how to unbox your XPS 16 9640.