• Legg inn bestillinger raskt og enkelt
  • Vis bestillinger og spor forsendelsesstatus
  • Opprett og få tilgang til en liste over produktene dine
  • Administrer Dell EMC-områder, produkter og kontakter for produktnivå ved hjelp av virksomhetsadministrering.

Finn service-ID-en på Dell-skriveren

Dell bruker produktidentifikatorer, som for eksempel service-ID, ekspresservicekode eller serienummer for å få tilgang til produktinformasjon, som tekniske spesifikasjoner, dokumentasjon og service. Få tilpassede støttealternativer ved å identifisere Dell-produktet ved hjelp av service-ID-en, ekspresservicekoden eller serienummeret.

• Service-ID-en er en alfanumerisk kode med sju tegn.
  • Ekspresservicekoden er en numerisk versjon av service-ID med 10 til 11 tall.

MERK: Dell-tilbehør og -enheter som tastatur, mus, hodetelefoner og ekstern harddisk, har ingen service-ID eller ekspresservicekode. Identifiser disse enhetene ved hjelp av modellnummeret på Dell.com/support for å få tilgang til produktdokumentasjon. Teknisk støtte fra Dell kan identifisere slike produkter ved hjelp av Dell-bestillingsnummeret.

Metode 1: Ved hjelp av service-ID-etiketten

På de fleste Dell-skrivere er service-ID-en trykt på en etikett på bakpanelet. Plasseringen av service-ID-etiketten kan variere avhengig av Dell-skriveren. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se brukerhåndboken for Dell-skriveren.

Eksempel 1 – Dell blekkskriver med service-ID-etikett plassert under det øverste panelet.

Bilde av Dell-blekkskriveren som har service-ID-en under toppdekslet.

Eksempel 2 – Dell-laserskriver med service-ID-etikett inne i tonerrommet

Bilde av Dell-laserskriveren som har service-ID-en inne i tonerrommet.

Eksempel 3 – Dell-laserskriver med service-ID-etikett inne i frontpanelet

Bilde av Dell-laserskriveren som har service-ID-en inne i frontrommet.

Metode 2: Bruke rapporten om skriverinnstillinger

Service-ID-en er tilgjengelig via rapporten om skriverinnstillinger. Bruk kontrollpanelet eller operatørpanelet på skriveren til å skrive ut en innstillingsrapport. Hvis du vil finne ut mer, kan du se brukerhåndboken for Dell-skriveren.

Bilde av kontrollpanelet eller operatørpanelet på en Dell E515w-multifunksjonsskriver

Bilde av en rapport om skriverinnstillinger fra Dell som inneholder service-ID-en og ekspresservicekoden

Metode 3: Bruke webverktøyet for skriverkonfigurasjon

Kompatible Dell-skrivere med et kablet eller trådløst (Wi-Fi) nettverksgrensesnitt tilbyr en nettleserbasert konfigurasjonsside eller innebygd webserver (EWS). For å få tilgang til Dell Printer Configuration Web Tool skriver du inn IP-adressen til skriveren i nettleseren. Hvis du vil vite mer om hvordan du bruker webkonfigurasjonssiden, kan du se brukerhåndboken for Dell-skriveren.

Bilde av nettsiden for webkonfigurasjon av en Dell-laserskriver

Videoressurser

How To Locate Your Service Tag

This video provides instructions on how to find the service tag on a laptop or desktop computer. For laptops, the tag is located underneath the system, while for desktops, it is located on the back of the chassis. Alternatively, the "Command Prompt" can be used to find the tag. The reader is asked to provide their service tag to receive further assistance.

For more information, take a look at: Find your Service Tag or Serial Number

Andre ressurser

Bruker
Min konto
Logg på Dell-kontoen din for å legge inn bestillinger, spore forsendelsesstatus, få belønninger kun for medlemmer, opprette og få tilgang til en liste over Dell-produktene dine.
Merknader om utklippstavlen
Dell-produktregistrering
Registrer Dell-produktet ditt for å få rask og effektiv støtte, kritiske produktoppdateringer, rask diagnostikk med mer.
Service
Overføring av service og eierskap
Flyttet produktet til et nytt sted eller må du oppdatere eierskapet til Dell-produktet ditt?
Skrivebord for enhet
Mine produkter og tjenester
Mine produkter og tjenester hjelper deg med å administrere alle Dell-produkter og -støttetjenester på ett sted.