• Legg inn bestillinger raskt og enkelt
  • Vis bestillinger og spor forsendelsesstatus
  • Opprett og få tilgang til en liste over produktene dine
  • Administrer Dell EMC-områder, produkter og kontakter for produktnivå ved hjelp av virksomhetsadministrering.

Finn service-ID-en for Dell-skjermen eller -projektoren

Dell bruker produktidentifikatorer, som for eksempel service-ID, ekspresservicekode eller serienummer for å få tilgang til produktinformasjon, som tekniske spesifikasjoner, dokumentasjon og service. Få tilpassede støttealternativer ved å identifisere Dell-produktet ved hjelp av service-ID-en, ekspresservicekoden eller serienummeret.

• Service-ID-en er en alfanumerisk kode med sju tegn.
  • Ekspresservicekoden er en numerisk versjon av service-ID med 10 til 11 tall.

MERK: Dell-skjermer som er solgt før 2016, har ikke en service-ID. Identifiser Dell-skjermen ved hjelp av modellnummeret på Dell.com/support for å få tilgang til produktdokumentasjon og drivere.

MERK: Dell-tilbehør og -enheter som tastatur, mus, hodetelefoner og ekstern harddisk, har ingen service-ID eller ekspresservicekode. Identifiser disse enhetene ved hjelp av modellnummeret på Dell.com/support for å få tilgang til produktdokumentasjon. Teknisk støtte fra Dell kan identifisere slike produkter ved hjelp av Dell-bestillingsnummeret.

Finn service-ID-en på Dell-skjermen

Metode 1: Ved hjelp av service-ID-etiketten

På Dell-skjermer er service-ID-en trykt på en etikett på bakpanelet.

Eksempel på en etikett med service-ID eller ekspresservicekode

Metode 2: Bruke OSD (On-Screen Display)-menyen

Service-ID-en er tilgjengelig via OSD-menyen (On-Screen Display) på støttede Dell-skjermer. Se brukerhåndboken for Dell-skjermen for å finne ut hvordan du navigerer i OSD-skjermmenyen.

Bilde av menyen på skjermen som viser service-ID-en til Dell-skjermen

Finn service-ID-en på Dell-projektoren

Service-ID-en til en Dell-projektor er trykt på en etikett på bunnpanelet.

Videoressurser

How To Locate Your Service Tag

This video provides instructions on how to find the service tag on a laptop or desktop computer. For laptops, the tag is located underneath the system, while for desktops, it is located on the back of the chassis. Alternatively, the "Command Prompt" can be used to find the tag. The reader is asked to provide their service tag to receive further assistance.

For more information, take a look at: Find your Service Tag or Serial Number

Andre ressurser

Bruker
Min konto
Logg på Dell-kontoen din for å legge inn bestillinger, spore forsendelsesstatus, få belønninger kun for medlemmer, opprette og få tilgang til en liste over Dell-produktene dine.
Merknader om utklippstavlen
Dell-produktregistrering
Registrer Dell-produktet ditt for å få rask og effektiv støtte, kritiske produktoppdateringer, rask diagnostikk med mer.
Service
Overføring av service og eierskap
Flyttet produktet til et nytt sted eller må du oppdatere eierskapet til Dell-produktet ditt?
Skrivebord for enhet
Mine produkter og tjenester
Mine produkter og tjenester hjelper deg med å administrere alle Dell-produkter og -støttetjenester på ett sted.