• Legg inn bestillinger raskt og enkelt
  • Vis bestillinger og spor forsendelsesstatus
  • Opprett og få tilgang til en liste over produktene dine
  • Administrer Dell EMC-områder, produkter og kontakter for produktnivå ved hjelp av virksomhetsadministrering.

Koble til et nettverk

Trenger du hjelp med å koble til Internett? Koble enheten til nettverket hjemme, på jobben eller et offentlig trådløst hotspot-nettverk, eller bruk en nettverkskabel.

Koble til et trådløst nettverk

Hvis du vil koble til et trådløst nettverk hjemme, på kontoret eller i en offentlig trådløssone, følger du disse trinnene.

1. Velg nettverks-, lyd- eller batteriikonene på høyre side av oppgavelinjen for å åpne hurtiginnstillinger.
    Nettverksikonet vises på oppgavelinjen i Windows
  2. I hurtiginnstillingen for Wi-Fi velger du Administrer Wi-Fi-tilkoblinger.
  3. Velg det ønskede Wi-Fi-nettverket, og velg deretter Koble til.
  4. Skriv inn nettverkspassordet, og velg deretter Neste.

Trådløse nettverk i nærheten vises på Wi-Fi-hurtiginnstillingene i Windows

Har du problemer med å koble til Wi-Fi? Reparer problemer med trådløs nettverkstilkobling for Windows.

Koble til et trådløst nettverk

Med en kablet nettverkstilkobling får du en rask og stabil Internett-tilkobling. Koble den ene enden av nettverkskabelen (Ethernet) til ruteren hjemme, og koble deretter den andre enden til Ethernet-porten på datamaskinen.

Koble en nettverkskabel til en stasjonær eller bærbar PC

Hvis du ikke kan koble til Internett ved hjelp av en Ethernet-tilkobling, kan du prøve disse hurtigtrinnene for å løse problemet med kablet nettverk og koble til.