• Legg inn bestillinger raskt og enkelt
  • Vis bestillinger og spor forsendelsesstatus
  • Opprett og få tilgang til en liste over produktene dine
  • Administrer Dell EMC-områder, produkter og kontakter for produktnivå ved hjelp av virksomhetsadministrering.

Utforsk SupportAssist for Home PCs

Den automatiserte, proaktive og prediktive støtten som du ikke visste at du trengte

Har du noen gang tenkt på tilstanden til PC-en din? SupportAssist er den smarte teknologien vår som vi forhåndsinstallerte på PC-en din for at den skal fungere som da den var ny. Programmet fjerner virus, avdekker problemer, optimaliserer innstillingene og gir deg beskjed når du trenger å foreta oppdateringer. For å få den beste prediktive og proaktive problemløsningen med SupportAssist kan du oppgradere støtten med Premium Support Plus. Hvis du vil ha en fullstendig oversikt over hva du får, kan du sjekke ut brukerveiledningen vår.

SupportAssist er installert på de fleste Dell-PC-er med Windows. Du finner programmet ved å søke etter SupportAssist i Start-menyen i Windows. Hvis du ikke finner det på PC-en, kan du laste det ned her.

Last ned SupportAssist Last ned SupportAssist

For kunder som ønsker å administrere systemene sine sentralt fra nettskyen, kan du koble til SupportAssist for Business PCs via TechDirect for moderne PC-administrasjon.

Finn SupportAssist på PC-en

SupportAssist er installert på de fleste Dell-PC-er med Windows. Du finner programmet ved å søke etter SupportAssist i Start-menyen i Windows.

Få problemer løst raskere med SupportAssist

SupportAssist for PCs er en smart teknologi som er designet for å unngå feilsøking og avbrudd ved hjelp av automatisert, proaktiv og prediktiv støtte. Med SupportAssist:
  • Oppdater drivere og applikasjoner for topp PC-ytelse
  • Fjern virus og skadelig programvare som er infisert, før det kan skade systemet.
  • Skann PC-ens maskinvare for å finne problemer, og gi proaktiv og prediktiv støtte.
  • Rengjør filer, juster ytelsen og juster nettverksinnstillingene for å optimalisere hastighet, lagringsplass og stabilitet.

Med Premium Support Plus eller ProSupport Plus kan SupportAssist til og med forutse et problem før det skjer, noe som gir deg tid til å sikkerhetskopiere bilder og viktige filer. Prediktiv avdekking av feil omfatter harddisker, SSD-disker, batterier og vifter.

SupportAssist

Hold PC-en oppdatert

SupportAssist skanner PC-en automatisk for å finne tilgjengelige oppdateringer for drivere og Dell-applikasjoner som er installert på PC-en. Du blir varslet proaktivt når en oppdatering er tilgjengelig. Åpne SupportAssist, velg ønskede oppdateringer under flisen Drivers & Downloads (Drivere og nedlastinger), og klikk på Install (Installer).

SupportAssist

Tekniske veiledninger

Les produktstøttesiden vår for omfattende brukerveiledninger, produktmerknader og vanlige spørsmål.
www.dell.com/support/home/product-support/product/dell-supportassist-pcs-tablets/docs

Premium Support Plus

Alle Dell-PC-er leveres med grunnleggende service, men for optimal støtte må du oppgradere til Premium Support Plus for å få døgnkontinuerlig støtte som dekker reparasjoner ved uhell, automatiserte funksjoner som avdekker og fjerner virus og skadelig programvare, samt proaktiv og prediktiv problemløsning.

Dell Migrate

Med Dell Migrate er det enklere enn noensinne å flytte viktige filer og personlige innstillinger fra den gamle PC-en til den nye Dell-PC-en ved hjelp av Dell Data Assistant. Finn ut mer om migreringstjenestene våre, og få tilgang til de trinnvise instruksjonene våre her.

SupportAssist hjelper selv når du ikke har tilgang til operativsystemet.

SupportAssist OS Recovery er fabrikkinstallert på støttede Dell-systemer og krever ikke at du kjøper noen ekstra serviceplaner. Det gir et gjenopprettingsmiljø som består av verktøy for diagnostikk og feilsøking av problemer som kan oppstå før datamaskinen starter operativsystemet. Når datamaskinen ikke kan starte operativsystemet, selv etter gjentatte forsøk, starter den automatisk SupportAssist OS Recovery. Gjenopprettingsmiljøet gjør det mulig å diagnostisere maskinvareproblemer, reparere datamaskinen, sikkerhetskopiere filer eller tilbakestille datamaskinen til fabrikkinnstillingene. Du finner mer informasjon i brukerveiledningen for SupportAssist OS Recovery.

Minimumskrav for PC

• Operativsystem: Microsoft Windows versjon 1809 og nyere (bare 64-biters) eller Microsoft Windows 11
  • Minne: 2 GB for Windows 10 og 4 GB for Windows 11
  • Ledig harddiskplass: 1 gigabyte (GB)
  • Nettleser: Microsoft Edge, Google Chrome
  • Programvare: Microsoft .NET Framework 4.7.2 og .NET Core Runtime 6.0.9. MERK: Hvis du ikke har .NET Core Runtime 6.0.9, installerer SupportAssist den nyeste versjonen på PC-en.
  • Tilkobling: Krever Internett-tilgang
  • Nettverksporter: 5700 – for å åpne SupportAssist-brukergrensesnittet, 9012 – for å kommunisere med Dell SupportAssist-tjenesten, 8883, 8884, 8885 eller 8886 – for å kommunisere med Dells nettsted for kundestøtte, 28283 – for å sammenkoble Dell-PC-en din med en hvilken som helst annen PC for datamigrering, 28100-28700 – for å migrere dataene dine til Dell PC-en din fra en hvilken som helst annen PC

Utforsk flere ressurser

Videoressurser

De innholdsrike videoene våre tilbyr trinnvis støtte og informasjon for å løse vanlige spørsmål. Videoene er på engelsk. Teksting er tilgjengelig for enkelte språk.

Welcome to SupportAssist for Home PCs

Dell SupportAssist is your single source for PC help available with the purchase of Dell PCs. Learn how to access SupportAssist, check your software and hardware health, view your service plan details, request support, update drivers and more to keep your PC running at its best.
SupportAssist for home PCs - Drivers and Downloads feature

I’d like to introduce you to SupportAssist, created by Dell for you. It’s like having your very own Dell expert inside your system, here to help whenever you need it. Keeping your drivers and downloads updated helps keep your PC performing smoothly. This video covers the “Drivers and Downloads” feature, which will scan for updates and allow you to easily install them. Learn more: //dell.to/3klNk5l

Andre ressurser

Gateway for sikker tilkobling
Sjekk ut tilkoblingsmuligheten vår for virksomheter.
Støttebibliotek
Få tilgang til alle kunnskapsartiklene.
Videospilleliste
Videospilleliste (på engelsk)
Se spillelisten vår om tjenesteteknologi.