Premier-inloggning Logga in

AlienRespawn

Säkert, enkelt och tillförlitligt dataskydd

AlienRespawn är ett flexibelt och automatiskt program för säkerhetskopiering och återställning, som gör att du med ett fåtal klick kan skydda dina viktigaste digitala filer och minnen.

Genom att säkerhetskopiera dina data med AlienRespawn skyddas du mot dataförluster i händelse av

Virusattacker

Oavsiktlig filradering

Skadat operativsystem/skadad programvara

Maskinvarufel*

*Om data säkerhetskopieras till en annan enhet eller ett moln

Programmet AlienRespawn finns tillgängligt i två olika versioner: Basic och Premium. Du kan också säkerhetskopiera online om du köper tillvalet Cloud Storage tillsammans med Basic- eller Premium-versionen.

Hämta AlienRespawn

AlienRespawn Basicär förinstallerat på nya Windows 7- och Windows 8-enheter från Dell. Med hjälp av det kan du:

• Skapa skivor för ominstallering (räddningsskivor) för enheten
  • Återställa din enhet till de ursprungliga fabriksinställningarna
  • Säkerhetskopiera och återställa dina data manuellt

AlienRespawn

Se avsnittet Installation och systemkrav på den här sidan om din enhet inte levererades med AlienRespawn förinstallerat. Hjälpen för AlienRespawn finns i avsnittet Ytterligare supportresurser.

Skydda dina data i tre enkla steg:

Välj ”vad” du vill säkerhetskopiera
Säkerhetskopiera hela systemet eller bara vissa filer
Välj ”var” säkerhetskopian ska skapas
Säkerhetskopiera till din primära hårddisk, en USB-enhet, molnet* eller allt på en gång
Välj ”när” säkerhetskopieringen ska utföras
Säkerhetskopiera när det passar dig eller använd funktionen Kontinuerligt dataskydd** för att skydda dina personliga filer allteftersom du skapar dem

* Kräver ett Cloud Storage-alternativ
** Kontinuerligt dataskydd ingår inte i den grundläggande versionen

Installation och systemkrav

Så här gör du för att installera AlienRespawn
Kontrollera att enheten uppfyller systemkraven.
Spara alla öppna filer och avsluta alla öppna program.
Hämta AlienRespawn och kör installationsprogrammet.
Om du blir tillfrågad om du vill tillåta programmet att göra ändringar på datorn klickar du på Ja.
Följ anvisningarna på skärmen.
Om du blir tillfrågad om systemet ska startas om tillåter du det. När systemet har startats om bör du låta uppdateringen slutföras innan du använder programmet.
Öppna AlienRespawn genom att klicka på Start, skriv in Backup i sökrutan och klicka sedan på AlienRespawn-ikonen

Lägsta systemkrav

Operativsystem:
Windows 7, Windows 8, Windows 8.1
Processor: 1 GHz eller snabbare
Systemminne (RAM): 1 GB (32-bitars) eller 2 GB (64-bitars)
Hårddiskutrymme: Minst 16 GB eller mer ledigt

Säkerhetskopior av systemet

Säkerhetskopiering av din personliga information med AlienRespawn Basic är en bra början för skydd av dina personliga data. Om ditt system skadas av virus, om systemet kraschar eller ett maskinvarufel uppstår kan en säkerhetskopia av systemet återställa hela systemet inklusive program, inställningar och personliga data enligt en tidigare tidpunkt. Om du har uppgraderat till Premium kan du skapa säkerhetskopior av systemet för bästa möjliga dataskydd.

Kontinuerligt dataskydd

Om du har uppgraderat till AlienRespawn Premium har du nu ytterligare flexibilitet när du ska schemalägga säkerhetskopieringen. Du kan till och med skydda dina viktigaste data kontinuerligt. Med funktionen för kontinuerligt dataskydd kan du skydda dina arbetsdokument i realtid och återställa till en version som du tidigare har sparat, oavsett om det var minuter eller veckor sedan.

Extrafunktioner

Utöver säkerhetskopieringar och kontinuerligt dataskydd får du tillgång till följande funktioner med AlienRespawn:
Spara utrymme genom att hantera och slå samman säkerhetskopior utan att dina filer dupliceras
Säkerhetskopiera och återställ filer baserat på typ: bilder, video, e-post eller dokument

Mer information om Premium- och Cloud-funktionerna

Ytterligare supportresurser

Vad är AlienRespawn och hur använder jag det?