Skrivare, bildskärmar och tillbehör

Skrivare, bildskärmar och tillbehör.

Grattis till köpet av din nya Dell-produkt.

Använd vår omfattande kunskapsbas nedan för instruktioner om hur du konfigurerar din nya produkt.

Konfiguration och uppdateringar

Dell erbjuder detaljerade anvisningar för hur du installerar din utrustning för att komma igång så snabbt som möjligt. Försäkra dig om att produkten är uppdaterad med de allra senaste programversionerna och drivrutinerna.

Andra användbara åtgärder:

Verifiera ditt konto

När du verifierar informationen på ditt Dell-konto får du tillgång till anpassad support för ditt system från det ögonblick du börjar använda det.

Hjälp med felsökning

Bli en del av vår gemenskap

I och med köpet av din Dell-produkt är du nu en del av en stor och hjälpsam gemenskap av ägare till Dell-produkter som gärna delar med sig av sina erfarenheter och kunskaper.