Bärbara datorer

Hitta service tag-koden på en bärbar Dell-dator

Förutom service tag-koden som består av 7 tecken finns en express-service tag som är en 10-siffrig numerisk version av service tag-koden. Båda koderna finns på undersidan av din bärbara dator. Dell använder de här produktidentifierarna för att få information om enhetens tekniska egenskaper och serviceavtal så att vi kan ge personligt anpassade supportalternativ.

Bärbara datormodeller: Latitude, Inspiron, XPS, Precision, Vostro och Alienware.

Titta på den här videon om du vill se var du hittar service tag-etiketten på din bärbara Dell-dator eller, om du inte kan hitta den, från systemstart (1:45) (endast engelska)