Bärbar dator

Hur du hittar service tag-etiketten på Dells bärbara datorer.

Dells service tag-nummer är en identifierare som består av sju tecken och är unik för din produkt. Förutom service tag-numret finns det en Express Service-kod som är en 10-siffrig numerisk version av service tag-numret och som kan knappas in i en telefon för samtalsdirigering. De flesta Dell-produkter har ett service tag-nummer, men det finns en del tillbehör och kringutrustning som inte har det. Stationära och bärbara datorer, servrar och lagringsenheter, skrivare och mobila enheter (t.ex. mobiltelefoner och surfplattor) har i allmänhet ett service tag-nummer.

De bärbara datorsystemen inkluderar följande modellnamn: Latitude, Inspiron, XPS, Dell Precision, Vostro och Alienware.

De bärbara datorsystemen inkluderar följande modellnamn: Latitude, Inspiron, XPS, Dell Precision, Vostro och Alienware.

På en bärbar dator sitter service tag-etiketten på undersidan.

Bärbara datorer