Dell Digital Delivery

Funktioner och fördelar

Skaffa din programvara på ett enklare sätt

Dell Digital Delivery erbjuder ett enkelt och nytt sätt att köpa programvara när du köper en dator. Hämta och installera tillgängliga programvarutitlar på utvalda system automatiskt. Allt som krävs är en Internetanslutning och några minuter av din tid, vilket innebär att du får ett Dell-anpassat system på kort tid och kan direkt återgå till arbetet.

• Automatisk installation – Du behöver inte ha några inloggningsuppgifter, besöka webbplatser, vänta på e-postmeddelanden, hitta licensinformation eller använda DVD-skivor. Så fort du har anslutit till Internet sköter Dell Digital Delivery resten.
  • Möjlighet att återställa – Oavsett om du ska installera om ett program eller göra en fullständig systemåterställning håller Dell Digital Delivery reda på dina inköp och automatiserar processen, så om du behöver installera om i framtiden slipper du leta reda på någon CD eller DVD.
  • Privat och säkert – Dell Digital Delivery länkar information om din dators maskinvara till en licensdatabas för Dell-programvara via en säker, krypterad kanal. I enlighet med Dells sekretesspolicy offentliggörs inte din personliga information eller delas med tredje part.
  • Miljövänligt – Med Dell Digital Delivery kan du minska pappers- och plastavfall eftersom de flesta program skickas med mycket förpackningsmaterial (även om de inte längre innehåller tryckta handböcker). Dessutom behöver du inte åka till någon butik.

Dell Digital Delivery-programmet är förinstallerat på de flesta Dell-system. Om du behöver installera om programmet kan du hämta Dell Digital Delivery här .

Dell Digital Delivery

Hur fungerar det?

Med Dell Digital Delivery kan du köpa utvalda programvarutitlar samtidigt som du beställer din dator. När du får datorn hämtas och installeras programvaran automatiskt från Internet.
För att du ska kunna hämta din programvara med Dell Digital Delivery krävs en Internetanslutning.
Så här fungerar det:
  • Välj bland utvalda programvarutitlar när du beställer din nya dator på Dell.com
  • När du har tagit emot datorn och satt igång den får du hjälp med installationen, inklusive anslutning till Internet. En bredbandsanslutning till Internet är att rekommendera.
  • Installationsprogrammet för Dell Digital Delivery körs automatiskt och den programvara du köpt hämtas och installeras av Dell.
  • Du får inga medier (CD- eller DVD-skivor) eller tryckt dokumentation för programvara som köps med Dell Digital Delivery, eftersom onlineåterställning ingår i ditt köp.

Läs hur du använder Dell Digital Delivery och hur du avinstallerar eller ominstallerar ett digitalt levererat program.

Dell Digital Delivery

Systemkrav

System som stöds:

• Alienware
  • Inspiron
  • Vostro
  • XPS
  • Latitude
  • OptiPlex
  • Dell Precision

Lägsta systemkrav:

• Microsoft Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10
  • Processor på 1 GHz eller snabbare
  • Minst 512 MB RAM-minne
  • Minst 512 MB tillgängligt utrymme på hårddisken
  • Bildskärmsupplösning på 800 x 600
  • Bildskärmsfärger – 256 färger
  • Internetåtkomst

Mer information för IT-chefer
 (på Engelska)

Kundsekretess

Privat och säkert

Dell Digital Delivery
 länkar information om din dators maskinvara till en licensdatabas för Dell-programvara via en säker, krypterad kanal. I enlighet med Dells sekretesspolicy offentliggörs inte din personliga information och den delas inte med andra (tredje part).

Kundernas integritet är ytterst viktig för oss på Dell.

Dell samlar inte in någon information om datoranvändning utöver det som krävs för Dells supportverktyg. Vi samlar alltså inte in information om Internetanvändning eller privata filer. Vi säljer inte heller den information som vi samlar in med hjälp av Dells supportverktyg och avslöjar inte på något annat sätt uppgifterna i kommersiellt syfte. Dells sekretesspolicy gäller för information som samlas in med hjälp av Dells supportverktyg. Om du vill läsa Dells sekretesspolicy klickar du här.