AlienRespawn Premium och Cloud

När du uppgraderar AlienRespawn får du en imponerande uppsättning verktyg för skydd och återställning av din dator. Med de nya funktionerna kan du säkerhetskopiera hela systemet, inklusive dina program och inställningar, kontinuerligt skydda dina personliga filer och även säkerhetskopiera data på ett säkert sätt i molnet.

Köp
AlienRespawn Premium för ett mer komplett skydd
  • Skapa en fullständig säkerhetskopia av systemet (inklusive program och inställningar)
  • Minimera dataförluster genom att säkerhetskopiera filer kontinuerligt
  • Slå samman flera säkerhetskopior och arkivera gamla säkerhetskopior
  • Säkerhetskopiera och återställ filer baserat på typ

AlienRespawn

Observera: Premium-versionen är endast avsedd för lokal säkerhetskopiering (till en hårddisk eller USB-enhet) och omfattar inte någon molnlagringstjänst. Cloud Storage är ett separat tillval som kan användas för att säkerhetskopiera dina personliga data online och kräver inte Premium-versionen. Du måste ha en internetanslutning om du vill använda molnlagringstillvalet.

Köp Cloud Storage och få det bästa skyddet för dina viktiga filer

• Säkerhetskopiera dina filer kontinuerligt till molnet (online)
  • Behåll flera versioner av dina filer
  • Återskapa filer från molnet
  • Du kan använda alla dessa funktioner med både Basic- och Premium-versionen
  • Välj från 10 GB till 1 TB lagringsutrymme online!

AlienRespawn

Mer information om tillvalet AlienRespawn Cloud Storage
  • Säkerhetskopiering till molnet är ett utmärkt sätt att se till att dina viktigaste personliga filer samt ekonomi- och jobbfiler skyddas på ett säkert sätt i molnet om systemet slutar fungera eller inte är tillgängligt.
  • När du säkerhetskopierar till molnet kan du återställa filerna till samma system om du förlorar dem eller överföra filerna till ett nytt Dell-system. Du kan också välja om du vill återställa de senaste filversionerna eller äldre versioner eftersom flera av de senaste versionerna kommer att finnas kvar. Informationen du väljer kan sedan säkerhetskopieras till molnet på begäran, enligt ett schema eller kontinuerligt.
  • Genom att köpa ett av våra Cloud Storage-alternativ (som sträcker sig från 10 GB till 1 TB) i AlienRespawn kan du säkerhetskopiera dina filer till molnet kontinuerligt eller enligt ett schema.
  • Säkerhet är av största vikt när du lagrar data i molnet. Cloud Storage-alternativet skyddar dina data med 448-bitars blowfishkryptering innan de överförs online och sedan en gång till på molnlagringsservern. Därför kan du vara säker på att dina data inte hamnar i orätta händer.

Köpa AlienRespawn Premium eller Cloud Storage

Klicka på uppgraderingslänken på startskärmen i AlienRespawn, så berättar vi mer om fördelarna och vägleder dig genom inköpsprocessen.

Vi tar emot de flesta typer av betalning, inklusive kreditkort (Visa, Visa Dankort, Visa Carte Bleue, MasterCard, Amex, JCB-), Paypal, banköverföring (lokala bankkonton i Tyskland, Schweiz, Österrike och Frankrike), IPS (kinesiska bankkort, 33 alternativ) samt många andra regionala alternativ.