• Lägg beställningar snabbt och enkelt
  • Visa beställningar och kontrollera leveransstatus
  • Skapa och kom åt en lista över dina produkter
  • Hantera dina webbplatser, produkter och kontakter på produktnivå från Dell EMC med hjälp av företagsadministration.

Ubuntu Desktop

Lär dig hur du får bästa möjliga prestanda med ditt Dell-system som installerats med Ubuntu. Lär dig också hur du felsöker och diagnostiserar eventuella problem som du kan stöta på när du använder det här operativsystemet.

DiagnostikFelsökningGuide och allmän informationLadda ner programvara och drivrutiner
  • De flesta drivrutiner som krävs för att köra Ubuntu på Dells system är inbyggda eller installerad från fabriken. Vi rekommenderar att du använder de senaste drivrutinerna och programuppdateringarna för din dator, eftersom dessa kan innehålla förbättringar som ger optimal prestanda.
    Gå till sidan Dell Download Center för att ladda ner Dell-program och verktyg. Valfria uppdateringar för drivrutiner och program är tillgängliga från Ubuntu Software Center.
    Ubuntu ISO-imageuppsättningar är också tillgängliga för Dell XPS-, Precision-, Latitude- och OptiPlex-system med Ubuntu installerat från fabriken.
Supportsidor för UbuntuVideo
I våra videor hittar du steg-för-steg-hjälp och information som besvarar din fråga. Videorna är på engelska. Översatta undertexter finns på vissa språk. Fler videor finns i vårt videobibliotek.

Supportbibliotek
Få tillgång till alla våra artiklar i kunskapsbanken.