• Lägg beställningar snabbt och enkelt
  • Visa beställningar och kontrollera leveransstatus
  • Skapa och kom åt en lista över dina produkter
  • Hantera dina webbplatser, produkter och kontakter på produktnivå från Dell EMC med hjälp av företagsadministration.

Konfigurera Windows

Konfigurerar du Windows för första gången? Här är en snabb översikt över de viktigaste stegen under den första konfigureringen.

OBS! Vissa skärmbilder kan variera beroende på vilken version av Windows som är installerad på enheten.

Plats- och tangentbordsinställningar

Se till att välja plats och tangentbordslayout på rätt sätt.

Välj din plats i listan över regioner som visas under Windows-installationen

Licensavtal

Läs licensavtalet. Om du vill fortsätta med konfigureringen väljer du Godkänn.

Skärmen med licensavtalet visas under Windows-installationen

Ansluta till ett nätverk

Du uppmanas att ansluta till det trådlösa nätverket. Välj ditt hem- eller arbetsnätverk i listan och ange nyckeln eller lösenordet för att ansluta till det trådlösa nätverket. Om enheten ansluts via en trådbunden anslutning sker anslutningen automatiskt.

Lista över trådlösa nätverk i närheten som visas under Windows-installationen

Konfigurera ett användarkonto eller ett Microsoft-konto

Microsoft-kontot ansluter alla dina Microsoft-appar och -tjänster. Innan du bestämmer dig för att skapa ett nytt Microsoft-konto bör du vara medveten om att du kanske redan har ett. Det är det konto som du använder för att logga in på Skype, Outlook.com, OneDrive, Windows Phone och Xbox LIVE. Kontrollera om jag har ett Microsoft-konto.

Inloggningsskärm för Microsoft-konto under installationen av Windows

Börja med appen Kom igång

Ny på Windows? Kom igång-appen ger en översikt över nya Windows-funktioner, viktiga appar och den omdesignade Microsoft Store.

Öppna Kom igång-appen

Kom igång-knappen i Windows Kom igång-appen

Windows är nu redo! Nu ska vi hämta de senaste uppdateringarna och drivrutinerna för Windows.

Videoresurser (på engelska)