Highlighted
cawst
1 Nickel

show running-config not working - Powerconnect 2824

Jump to solution

We have a few old PC2824s, and for some reason the "show running-config" command is returning "Unrecognized command" on them.  We have a POE that's in the same series, and the command works fine on it.  I'm in privileged exec mode in all cases, and using a user with full permissions (level 15).  I can run other exec mode commands like show tech-support.  Any ideas why this might not work on some switches?

Thanks!

0 Kudos
4 Replies
Moderator
Moderator

RE: show running-config not working - Powerconnect 2824

Jump to solution

Try using the show tech command. It will provide you with the current config and more.

Daniel Covey
Dell EMC| Enterprise Support Services
Get support on Twitter:@DellCaresPRO
Download our QRL app:iOS, Android, Windows
Dell Networking Resources

0 Kudos
cawst
1 Nickel

RE: show running-config not working - Powerconnect 2824

Jump to solution

Sorry, to clarify - my bigger concern is whether there's something wrong with the switch, the config, etc... that this command doesn't work when it seems like it should from everything I read.

0 Kudos
Moderator
Moderator

RE: show running-config not working - Powerconnect 2824

Jump to solution

I do not see the show run option on the 2800 switch.

PC2824# sh run
% Unrecognized command

PC2824# show ?
  ip                   IP information
  tech-support         Show system information

I do not see show run listed in the user guide either.

Daniel Covey
Dell EMC| Enterprise Support Services
Get support on Twitter:@DellCaresPRO
Download our QRL app:iOS, Android, Windows
Dell Networking Resources

0 Kudos
cawst
1 Nickel

RE: show running-config not working - Powerconnect 2824

Jump to solution

Interesting...I was told elsewhere it should be there.  Relieved if it shouldn't be - means there's nothing wrong.  :-)  Okay, thanks!

0 Kudos